Debatindlæg, Klimaadfærd, Klimapolitik

Klima-idioti

Klima-elitens magt skader menneskene.

Mennesker både i Danmark og resten af verden er ofre for politikernes klima-fanatisme. Man er parat til at gå meget langt. Det viser eksemplet fra Århus.

Århus kommune har indført en klimaafgift på 32 kroner pr. kilo oksekød. Det har store konsekvenser for de svageste ældre, som bor på plejehjem. Nogle dage bliver hakkebøffen erstattet af linsedeller. Som konsekvens af afgiften er forbruget af oksekød faldet med 30%-40%.

Plejehjemsbeboerne får hellere ikke lov til at drikke det, som de plejer at drikke. Til frokost og aften vil beboerne ikke længere få serveret saft og juice. I stedet bliver beboerne tilbudt vand tilsat smagsstoffer som citron, agurkeskiver eller mynteblade. Det er også et resultat af de nye klimaafgifter.

Til DR udtaler ernæringsassistent Pia Dannemand Simonsen fra plejehjemmet i Augustenborggade:

Jeg har selv haft den opfattelse, at det var synd for vores beboere. De er på plejehjem. Det er den sidste del af deres liv. Hvorfor skal vi ikke give dem bøf med løg? Men jeg har fået en anden holdning til det. Jeg synes ikke, at det er synd mere. På grund af klimaet og CO2-aftrykket er vi nødt til at tænke anderledes.

Kina er verdens største udleder af CO2. Kina bygger i dag kulkraftværker på samlebånd, for at dække Kinas efterspørgsel på billig energi. Det udleder masser af CO2

Store dele af Kinas befolkning er ikke mere fattige og udviklingen har været eksplosiv.

Kinas samlede forbrug af kød er dobbelt så stort, som det samlede kødforbrug i USA. Målt pr. indbygger, er kødforbruget imidlertid mindre. Derfor vil man også i fremtiden se et stærkt stigende kødforbrug. Det er fordi Kina i fremtiden bliver rigere. Kød er noget man spiser, når man får råd.

At tro, at plejehjemsbeboere i Aarhus kan kompensere for dette, er en illustration på klima-idioti.

Magistraten i Aarhus vil af hensyn til klimaet sætte plejehjemsbeboerne på diæt. Det overgås imidlertid af regeringen og Folketinget, som vil skabe sult i verden.

Takket være stigende CO2 i atmosfæren er verdens samlede høst i de sidste 20 år steget kraftigt. Det har imidlertid ikke været muligt at følge med befolkningseksplosionen.

Verdens befolkning er i dag på 8 milliarder mennesker, og WFP anslår, at 830 millioner mennesker ikke får mad nok.

Den nuværende befolkning på 8 milliarder forventes i løbet af 30 år at vokse til 10 milliarder mennesker. For at brødføde så mange flere mennesker har planterne behov for mere CO2. CO2 er en plantegødning, som optages igennem planternes blade. CO2 øger plantevæksten og gør planterne mere modstandsdygtige overfor tørke.

I en sådan situation har den danske regering besluttet at begrave plantegødning i Nordsøens undergrund. Det vil skabe sult i verden. Specielt i Afrika vil andre beslutninger truffet af en dansk regering skabe sult.

BBC fortæller, at der er mangel på kunstgødning i Afrika, og det har frembragt en fødevarekrise.

Afrika har store mængder naturgas syd for Sahara. Hvis Afrika fik hjælp til at udnytte sin naturgas til at producere kunstgødning, ville det løse problemet, men det forhindrer de danske politikere. Flemming Møller Mortensen og Dan Jørgensen har været førende i bestræbelserne på at forhindre, at Afrika kunne få lån til selv at producere kunstgødning med naturgas.

Man har ikke alene forhindret at danske penge blev udlånt, men man har også forhindret at Verdensbanken yder lån til fossile projekter.

En forsker har i en kronik udsendt fra DIIS kaldt Danmark et foregangsland i grøn kolonialisme. 

Det diskuteres om Danmark skal give en officiel undskyldning for de uhyrligheder, som foregik i slavetiden. Hvorfor starter man ikke med at give en undskyldning for de uhyrligheder, som i klimaets navn finder sted i dag?

Danske politikere skaber sult og flygtningestrømme.

Del på de sociale medier

3 Comments

 1. Lars Nielsen

  Spørgsmålet er vel, om det overhovedet er lovligt at lade beboerne betale overpriser for kød eller påtvinge dem en diæt, de ikke har bedt om?
  Der er jo ingen medicinske grunde til, at de skal spise noget, de ikke har lyst til, og det kan da ikke være rigtigt, at kommunen har overskud på at sælge kød til plejehjemsbeboere, ganske uanset at overskuddet bruges på at sælge vegetarmad til underpriser?

 2. Torsten Koster

  Det er præcis det Jørgen. Idioti med idioti på. Som Martin antyder, måske der er 1-2 sager til menneskerets domstolen

 3. Martin Berthelsen

  Læste godt det om Aarhus Kommunes afgift på oksekød. Umiddelbart troede jeg at Aarhus-historierne var vendt tilbage. Lidt lige som at Aarhus skal staves med dobbelt a, grundet det internationale udsyn, hvor Å ikke kan håndteres, hvor efter de etablere en bydel der hedder: Aarhus Ø!
  Jeg forstår godt ernæringsassistent Pia Dannemand Simonsens udtalelse – hun vil forståeligt nok gerne beholde sit job, og derfor, formoder jeg, udtaler hun sig som hun gør. Har faktisk tænkt på om der er mulighed for at anmelde Aarhus Kommune, for at skabe dårligt menneskevær for plejehjemsbeboere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*