Klimavideoer

Video, Klimarealisme på bænken

Et par repræsentanter for Klimarealisme var til Folkemødet på Bornholm i juni måned. TV2 havde jo brilleret med en bænk med 80 cm høje ben, der skulle forberede os på de kommende års havstigninger. De 80 cm er nok i overkanten, så vi valgte i stedet at optræde med en bænk på kun 6 cm høje ben, svarende til den havstigning København har oplevet de sidste 100 år.

Det er Signe Molde fra DR, der interviewer og optager film, hun arbejder på en udsendelse med Klimarealister senere på året.

Del på de sociale medier

6 Comments

 1. Karin Egede

  Ja, Carsten, og tænk, nu skal der etableres Marine Nationalpark i Øresund, netop der hvorfra giftig slam fra det TorskeDumSmarte projekt LYNETTEHOLM forurener Øresund, så selv Den Blå Planet nu skal betale for postevand tilsat salt til deres akvarier….. og i Køge Bugt, med blot 2km til Sveriges Marine Nationalpark på den anden side sundet. Desuden er der nu forbud mod fiskeri i Københavns havn af samme årsag, men i min optik betyder det vel, at man ikke skal spise fisk fra Øresund og Køge Bugt, fordi fisk flytter sig jo, efter de har guffet sig igennem giftig slam andre steder!?.STOP LYNETTEHOLM, også fordi det på ingen måde kan blive StormFlodsSikring af Københavns havn……i år 2070, vel?

 2. Ole Myrup

  Stærkt, håber også, at vi kommer til at få samarbejde med Inger.

 3. Det var det materiale der var tilgængeligt, kære Carsten !

 4. Karin Egede

  Super godt gået og spændende hvad Signe Molde finder på……!?

 5. Allan Gorm Larsen

  Jeg ved ikke hvor mange, som så den sidste udgave af Debatten på DR2, hvor programmet blev afbrudt af en flok klimaaktivister, der brød ind og slukkede for hele udsendelsen.
  Hvis det skal være en fast kutyme i fremtiden, så ser det sort ud for demokratiet i fremtiden.

 6. Lidt rodet video, men…
  Det viser sig at vi, der er realister, er primært over 50 år (jeg er 61).
  Vished kommer med alderen.
  Dog er det de unge der skal betale for politikernes CO2 galskab, hvilket ikke huer mig.
  Få nu “fingeren ud” og sats på mindre forurening, i stedet for CO2 minimering.
  Som fritidsfisker i Langelandsbæltet : eksempelvis er de fleste større fisk væk i Østersøen, det er pga. udledning fra landbrug og kemi fra de østlige lande, og fra overfiskning. Helt overset. Men det kaster ingen succes af for politikerne at se på det, bortset fra fiskeriministeren, som er overset i det store grønne billede.
  Der er noget råddent i staten Danmark, sagde Shakespeare. Han har stadig ret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*