Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Maj måneds globale temperatur

Dr. Roy Spencer var lynhurtigt ude med sidste måneds globale temperatur, vi skriver trods alt kun den første juni, mens dette indlæg forberedes. Temperaturen viste en mindre nedgang i forhold til april, så vi landede på +0,17 grader. Referenceperioden er tiden fra 1991-2020, så vi har nu i det sidste års tid i gennemsnit ligget kun ca. 0,1 grad over dette niveau.

De 0,17 grader er en lille nedgang fra april måneds +0,26 grader. Vi er stadigvæk inde i en stabil La Niña-fase, der normalt giver en lavere global temperatur – som den nu måles.

La Niña ser ud til at blive hos os et stykke tid endnu, som vist her. Den fuldt optrukne linje er de målte data, og den stiplede sorte er gennemsnittet af diverse forudsigelser, opgjort for 3-måneders perioder. Så længe værdien er under nul, er vi i en La Niña-fase. Det ser ud til at vi holder os dernede frem til årsskiftet, omend tendensen bliver svagere. Men lad os se.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*