Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

April måneds temperatur

Vanen tro var UAH og Dr. Roy Spencer hurtigt ude med den globale temperatur for den måned, vi netop har forladt. Apriltemperaturen viser i denne omgang en lille stigning på ca. 0,1 grad i forhold til marts, så tallet er +0,26 grader i forhold til normalen 1991-2020. Vi er stadigvæk solidt inde i en La Niña-periode, der normalt holder temperaturerne lidt lavere, men så ikke lige så udpræget for april.

Dag for dag kan man faktisk følge temperaturen på Karsten Hausteins hjemmeside, og de skulle være baseret på de samme målinger som Roy Spencer bruger. Som oftest stemmer de to kurver godt overens måned for måned, men netop for aprils vedkommende tydede Hausteins kurve på, at måneden ville ligge lavere end marts. Men der har også været eksempler på, hvor de to kurver var uenige med modsat fortegn, så det skal man måske ikke lægge så meget i.

Dagskurver fra Karsten Haustein over den globale temperatur (sort) fra 1. januar 2022. Bemærk, at referencetemperaturen her er gennemsnittet for 1981-2010

At måle den globale temperatur er vist noget svært noget….

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*