Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

COP26 og godt Nytår!

Fyrværkeri kan vi ikke vise her på siden, bortset fra et forkølet billede. Så i stedet kommer her et verbalt festfyrværkeri, i form af en oversættelse mere fra den forhenværende Harvard-professor, Lubos Motl, som vi stødte på for et stykke tid siden i forbindelse med omtalen af Nobels fysikpris, der i år gik til et par klimaforskere. Den finere diplomatiske sprogbrug er ikke hans spidskompetence, men han er stærkt underholdende og har nogle skarpe pointer.

Godt Nytår til alle jer trofaste læsere fra redaktionen her, og så giver vi ordet til hr. Motl:

Det absurd ynkelige ”resultat” af COP26

Endnu et topmøde med klima-psykopaterne og deres vattede medløbere endte i Glasgow. Arrangementet var det samme, som vi har set i dusinvis af tidligere møder: 30.000 parasitter ankom i private jetfly og har ævlet om det onde ved CO2-udledninger i to uger. Indholdet af deres snak var bare forvrøvlet, irrelevant sludder, der blev ikke enighed om noget som helst, mødet gik i overtid, som altid, og nogle ”resultater” blev annonceret efterfølgende:

Nationer inklusive Kina og Indien accepterede at sige noget om ”udfasning” af kul, mens alle ord, der ville betyde noget konkret, blev slettet eller udvandet, så de var helt udefinerede.

Selv om nogle af passagerne om fremtiden var mere klart definerede, betyder det stadigvæk ikke, at disse passager har noget som helst at gøre med sandheden. Disse sætninger er bare ønskede spådomme fra idioter, der tror at de er ca. 1000 gange mere vigtige og magtfulde, end de er i virkeligheden.

Jeg er sikker på, at I ikke har brug for at vide mere om denne ”begivenhed”. Milliarder af dollars blev brugt på endnu en farce, CO2-udledningerne, som disse fæhoveder gav anledning til, er åbenlyst det mindste af problemet, fordi der findes ikke noget globalt problem med klimaet, og slet ikke ét forårsaget af CO2, og selvom der var et problem, vil fjernelse af bidraget fra CO2 til opvarmningen, højst 0,01-0,02 grad pr. år, ikke afhjælpe problemet overhovedet. Behøver vi virkeligt at flytte 30.000 fæhoveder tværs over Jorden og anbringe dem i hoteller i 2 uger, hvis det eneste resultat bare er en hadefuld bemærkning om fossile brændstoffer, og som er helt løsrevet fra virkeligheden?

Jeremy Clarkson er den fyr, der skulle have modtaget en væsentlig del af de penge, der blev spildt på denne farce. For en uge siden påpegede han, at Greta Thunberg er et uuddannet arrogant fæhoved og det, hun havde brug for, var en endefuld. Men det er blevet politisk ukorrekt at give endefulde til smudsige svindlere som den skandinaviske skoleskulker. Næsten alle 30.000 deltagere i farcen burde også få en endefuld. Men medielandskabet i mange lande er så forplumret, at dets medlemmer tør være uenige i Clarksons åbenlyst korrekte og vigtige kommentar. Faktisk, hvis de kunne, ville de helt sikkert sørge for, at Greta gav Clarkson en endefuld i stedet for den anden vej rundt.

Samfundets degenerering har ført til fremkomsten af en hel ekstraordinært irriterende og idiotisk klasse af parasitter, der tror, at de udfører meget vigtigt arbejde, f.eks. hvis de flyver til et fjernt-beliggende hotel i uger, udgyder en masse vrøvl, der viser, at de er videnskabeligt totale analfabeter, og derefter underskriver en hadefuld bemærkning om Kong Kul, den 964.253-ende bemærkning af den slags. Noget af ”arbejdet” var formentligt udelukkende fokuseret på at finde det rigtige nøgleord. ”Udfasning” udkonkurrerede ”undertrykkelse” og den ”rette” oversættelse af det fjendtlige udtryk til andre sprog har helt sikkert kostet mange timers arbejde for hundredvis af tolke.

Disse mennesker forestiller sig, at de virkeligt kontrollerer Verden, de har spist Solomons afføring, hvilket forfremmede dem til de klogeste personer i lokalet, og deres valg af glosen ”udfasning” har en værdi, der berettiger, at de udbetales de milliarder af dollars, de fortjener.

Men de er ingen af delene. Allerede nu har meget mere beskedne klimatiltag, der er blevet påtvunget nationerne, ført til de astronomiske stigninger i brændstof- og elpriserne, som allerede forvolder milliarder af mennesker stor smerte, og som andre milliarder er vidner til. Hvis man virkeligt skulle have en effekt på CO2-udledningerne – som stadigvæk ikke ville have nogen indflydelse på klimaet – skulle disse ødelæggende tiltag tidobles eller mere i omfang. Hvis det skulle ske, ville de 30.000 ikke få nogen endefuld, de ville blive udryddet. Deres idé om at de styrer 8 milliarder mennesker er ufatteligt arrogant men også dum. [Til de 30.000:] Jeres egne venstreorienterede medier har snydt jer, narrøve, ikke kun vedrørende hele videnskaben og økonomien, men også vedrørende jeres status. I er ikke eliten. I er bare hjernedødt affald fra menneskeheden, der vil blive fjernet af flertallet af nationer, når det for alvor bliver nødvendigt, og I gør jeres bedste for, at det øjeblik rykker tættere på. Jeres forsvinden vil næsten direkte følge de grundlæggende love for naturen, økonomi og menneskelig psykologi. Det er en skam, at I ikke gad ulejlige jer med at lære bare en af disse love.

Man må jo håbe, at den gode Motl fik luft efter denne her omgang. Man kan synes om hans polemiske stil eller ej, men han har jo fat i en rigtig god pointe. Uanset om der er en klimakrise eller ej, så vil COP-møderne hverken gøre nogen forskel eller på nogen måde bidrage til en løsning af problemerne. De kan i et vist omfang gøre skade, men ellers er der bare tale om et helt ubegribeligt spild af ressourcer. Vil man ikke indse det?

Men I ønskes alle et fremgangsrigt 2022, forhåbentligt uden for mange strømafbrydelser og uden alt for store prisstigninger på energien. I dag har man vel lov til at udtrykke det fromme ønske?

https://motls.blogspot.com/2021/11/the-absurdly-pathetic-result-of-cop26.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+LuboMotlsReferenceFrame+(Lubos+Motl%27s+reference+frame)

Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Hans Henrik Hansen

  Stor tak for denne meget underholdende ‘nytårsraket’.

  I denne ‘wokeism’ æra kan man næsten gætte sig til omstændighederne, hvorunder hr. Motl er blevet ‘forhenværende’, en skæbne han beklageligvis i tidens løb har delt med et utal af andre, dygtige videnskabsfolk, der har vovet at sætte ‘?’ ved de på bjerget p.t. dominerende holdninger; eksempelvis Roger Pielke Jr., Judith Curry og Peter Ridd, for blot at nævne nogle enkelte.

  (DR ‘Deadline’ bragte iøvrigt i går aftes et interessant indslag om wokeism).

  Også stor tak til Søren H. og de øvrige, dygtige skribenter for “Klimarealisme”: I gør alle en stor og utrættelig indsats for at formidle reel information vedr. klima- og energispørgsmål!

  Godt nytår til alle, der skriver og læser med her, ikke mindst til de mange dygtige og energiske ‘bagmænd’, der bag kulisserne ‘knytter organisationens tråde’.

 2. Jens Andersen

  Meget korrekt skrevet, hele mødet er latterligt, og Jorden har ikke tænkt sig at forandre nogen ting, den fortsætter som før helt uanfektet af møder, demokrati eller flertalsafgørelser, og tak og pris for det

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*