Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

November måneds temperatur

UAH’s globale temperatur-anomali for november baseret på satellitmålinger er netop blevet offentliggjort. Denne gang tog den et betydeligt dyk, fra sidste måneds +0,37 grader celsius, helt ned til +0,08 oC. Der er nu igen en La Niña i fuldt flor, og dens indflydelse er tydelig på temperaturen. Vi er igen tæt på gennemsnittet fra 1990-2020, og næsten tilbage på temperaturen fra varmepausen 1998-2014.

De andre temperaturkurver halter som sædvanligt bagefter, HadCRUT er ikke nået længere end til september, men her er NASA/GISS’s kurve til og med oktober. Den viser samme tendens som UAH’s i den seneste tid, selvom de to tit afviger måned for måned, og NASA/GISS har lykkedes med at få noget hældning på kurven i de år hvor varmepausen ellers var.

Det bliver interessant at følge udviklingen hen over vinteren her, hvor der er La Niña, svag solaktivitet og ingen udsigt til en El Niño så langt øjet rækker.

https://www.drroyspencer.com/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*