Klimaadfærd, Klimarealisme i medierne

Klimakorrekt opdragelse

Om historien er sand eller ej, er nok lidt uklart, men det er også lige meget. Det er to tyske forældre, der på Facebook skriver om opdragelsen af deres datter, der er blevet lidt for kraftigt inspireret af Greta Thunberg, og hendes ”Fridays For Future”, ”Fredage For Fremtiden” – FFF. Her kommer deres historie:

Tak Greta …. tak, Fredage For Fremtiden!

Åh åh …. døre, der smækker, høje skrig

Vores datter kom for nyligt hjem fra mere tåbeligt FFF-pjækkeri. Hun var tosset, fordi vi ikke havde hentet hende (klimavenligt), så hun havde været tvunget til strabadserne med bus og tog i 3 timer for at nå hjem.

Efter at hun havde fået en melet sojakage (kun til hende – vi fik en rigtig ostelagkage), kom der en overraskelse. Hun skal nu tage bussen i skolen om morgenen. Men der er en ulempe, fordi bussen kun kører en gang i timen, så hun enten kommer i skole næsten en time for tidligt, eller lidt for sent. Vi har foreslået, at bussen ikke mere skal opvarmes, fordi det bruger olie. Men hun vil heller ikke tage cyklen pga. alle bakkerne og stigningerne undervejs – fordi snart bliver det vinter, og det er for koldt og blæsende. Men hun siger, at hun vil overveje muligheden, hvis hun får en elcykel i julegave.

”Jul? Men det er jo totalt uøkologisk,” sagde jeg til hende. ”Alle de julelys og CO2-udslip fra stearinlys!” Det tændte den første præpubertære protest, hvilket i fascinerende grad mindede om hendes trodsperiode i alderen mellem 2 og 3 år. ’Elcykel? Har vores lille datter nogensinde set de ødelagte områder, som er resultatet af udvindingen af sjældne mineraler til batterierne?’

Nu sidder hun ovenpå i sit værelse ved 8 grader celsius og surmuler. Vi har allerede slukket for varmen der for at være økologisk bevidste. Måske holder hun fingrene varme ved at skrive vrede beskeder om sine ”lorte-forældre” til vennerne på sin iPhone. Men vi har bekendtgjort hende, at den iPhone skal afleveres kl. 7 i aften. Det er trods alt uansvarligt at blive ved med at spilde elektricitet for at opretholde en mere eller mindre nyttig samtale, og, for det andet, igen skal man tænke på udvindingen af litium og dens økologiske konsekvenser. 

Som svar på hendes protester over denne ekspropriering har vi forsikret hende med rolig stemmeføring, at vi enten vil sende telefonen direkte til nødlidende børn i Afrika eller sælge den og donere et tilsvarende beløb til at bidrage til redningen af den sydamerikanske regnskov.

Men det virkeligt sjove begynder på mandag. Der vil vi udskifte hendes moderigtige tøj med klæder vævet af jute, uld og hampefibre. Hendes Nike-sko med de smarte plastiksåler vil blive udskiftet med hollandske træsko. Og hvis nogen tror, at dette her kun er satire: Nej, vi vil GENNEMFØRE DET!

Hvis hun stadigvæk fortsætter med at skrige, har hun to muligheder:

  1. Erkende hvad det er for hjernedøde økofascister, hun lytter til
  2. Erkende hvad det er for hjernedøde økofascister, hun lytter til!

Tak, Greta. Du har inspireret os, som ingen andre kunne have gjort i en opdragelses-situation. Mor og jeg har lige råbt til vores datter: ”Vi tager på McDonald’s, vil du med?” Vi håber at det hysteriske skrigeri er stoppet, når vi kommer tilbage.

Alle forældre burde lade deres aktivistiske børn selv leve, som de prædiker.

https://notrickszone.com/2021/10/15/when-parents-tried-to-make-their-young-daughter-practice-what-greta-preaches-all-hell-broke-loose/

Del på de sociale medier

2 Comments

  1. Nete Sølvssøe

    Hvilken fin beretning. Walk the talk!
    Intet sket som den unge ikke har talt for👍

  2. Din stakkels datter. Jeg håber ikke at hun skal høre på din hånende fordømmende tone. For det er da skadeligt at vokse op med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*