Klimarealisme i medierne

Klimaplan 2030 – nu som e-bog

Lige siden bogen udkom i november sidste år, er der mange, der har efterlyst den som e-bog. Det har voldt forlaget og diverse sagkyndige en del besvær, men nu er problemerne løst, og bogen kan derfor købes som e-bog, direkte fra forlaget. Prisen er kun 105 kr.

Så alle jer, der ikke kan lide bøger på papir – eller er allergiske over for tryksværte – nu har I chancen for også at læse bogen og blive klogere på “den grønne omstilling”.

Bogen kan bestilles her: https://veterania.ebog.dk/

Der er endnu ikke nogen, der er kommet tilbage efter at have læst bogen og påpeget fejl og misforståelser i den. Så her har I stadigvæk en chance. Desværre er bogen jo så også blevet tiet ihjel af næsten alle medierne (Weekendavisen, Information & Limfjordsnyt som nogle få strålende undtagelser). Udover medierne blev bogen sendt til Dan Jørgensen og alle klimaordførerne + diverse andre politikere og kendisser – og er blevet mødt med total tavshed.

Alligevel sker der noget, nogle af bogens budskaber siver så småt ind i den offentlige debat, ikke mindst i lyset af den alvorlige energikrise, vi er på vej ud i her til vinter. En energikrise er jo ikke på nogen måde glædelig, men på den anden side er der jo noget godt ved, at problemerne bliver trukket frem i lyset.

Skulle nogen efter at have læst opslaget her få lyst til at anskaffe sig papirversionen af bogen, så er den stadigvæk til salg med rabat her på siden, I finder linket ude i kolonnen til højre.

God læsning!

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*