PME

Seminar om klimaet

Ændret program:

Der afholdes et seminar vedrørende energi og klima

d. 25. september, 2021 kl. 13-18 i Herning Kongrescenter.

Formålet er at få belyst, hvorvidt klimaet udgør en trussel for Jordens fremtid, og om løsningen: ”Den Grønne Omstilling” er realistisk eller blot vil gøre det hele endnu værre.

Der er meget, der tyder på, at klimavidenskaben efterhånden har udviklet sig til ren alarmisme, hvor der tys til skræmmekampagner, som f.eks. FN’s Klimapanel (IPCC) slet ikke vil lægge navn til. Samtidigt er der en række uløste problemer med den påtænkte voldsomme udbygning af energiforsyningen baseret på solceller og vindmøller. I virkelighedens verden er de problemer snarere uløselige, hvis man fortsat ønsker den stabile energiforsyning, som hele vores samfund er dybt afhængig af. Hertil kommer, at omkostningerne ved en sådan grøn omstilling vil være astronomiske for samfundet, og langt dyrere end eventuelle udgifter forbundet med de klimaforandringer, vi realistisk kan forvente.

Men hvad er så alternativet til sol- og vindenergi? Det emne vil også blive taget op.

Der vil være oplæg ved bl.a. Henrik Svensmark, fra DTU-Space, Otto Brøns-Petersen fra Cepos, Morten Sørensen fra REO, samt Søren Hansen, forfatter til bogen ”Klimaplan 2030 – Realisme eller Utopi?”.

Efter hvert oplæg bliver der rigelig lejlighed til spørgsmål og diskussion.

Seminaret arrangeres i samarbejde mellem Klimarealisme.dk og MultiCargo ApS. Seminaret er åbent for alle, entré 100 kr. inkl. forfriskninger.

NB.: Forhåndstilmelding muligt, skriv en email til Klimarealismedk@gmail.com og bliv sikker på at få en plads.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*