PME

Seminar om klimaet

Der afholdes et seminar vedrørende energi og klima

d. 25. september, 2021 kl. 13-18 i Herning Kongrescenter.

Formålet er at få belyst, hvorvidt klimaet udgør en trussel for Jordens fremtid, og om løsningen: ”Den Grønne Omstilling” er realistisk eller blot vil gøre det hele endnu værre.

Der er meget, der tyder på, at klimavidenskaben efterhånden har udviklet sig til ren alarmisme, hvor der tys til skræmmekampagner, som f.eks. FN’s Klimapanel (IPCC) slet ikke vil lægge navn til. Samtidigt er der en række uløste problemer med den påtænkte voldsomme udbygning af energiforsyningen baseret på solceller og vindmøller. I virkelighedens verden er de problemer snarere uløselige, hvis man fortsat ønsker den stabile energiforsyning, som hele vores samfund er dybt afhængig af. Hertil kommer, at omkostningerne ved en sådan grøn omstilling vil være astronomiske for samfundet, og langt dyrere end eventuelle udgifter forbundet med de klimaforandringer, vi realistisk kan forvente.

Men hvad er så alternativet til sol- og vindenergi? Det emne vil også blive taget op.

Der vil være oplæg ved bl.a. Karl Iver Dahl-Madsen fra foreningen Klimarealisme.dk, Otto Brøns-Petersen fra Cepos, Morten Sørensen fra REO, samt Søren Hansen, forfatter til bogen ”Klimaplan 2030 – Realisme eller Utopi?”.

Efter hvert oplæg bliver der rigelig lejlighed til spørgsmål og diskussion.

Seminaret arrangeres i samarbejde mellem Klimarealisme.dk og MultiCargo ApS. Seminaret er åbent for alle, entré 100 kr. inkl. forfriskninger.

Del på de sociale medier

8 Comments

 1. Svend Stouge

  Vil det være muligt at sende direkte fra mødet (og streames som nævnt ovenfor), så man kan følge mødet direkte efter at have logget sig ind?
  Det vil sikkert give en stor/større deltagelse.

 2. Det vil være dejligt, hvis konferencen kan streames og lægges op på nettet, ogsa for dansk-talende over i Irland!

 3. Lars nielsen

  Hvordan melder man sig til klima arrangement 25 september i Herning ?

 4. Tor Egil Bye

  Det jeg frygter mest, er ekstremisterne i Extinction Rebellion, som ikke er blege for at tage trusselvåbenet i brug mod f.eks. Herning Kongrescenter, for at prøve at standse dette seminar. Dette så vi eksempelvis i Tyskland, da det klimskeptiske forum EIKE ville holde en generalforsamling i et kongrescenter. Det endte med at kongreshotellet trak sig ud af arrangementet pga trusler fra Extinction Rebellion.

  • Søren Hansen

   Angreb eller trusler er aldrig rare, på den anden side vil det påkalde sig opmærksomhed og derfor gøre vores sag mere synlig i offentligheden. Vi får se!

 5. Steen Rasmussen

  Endeligt et udspil, som kan give lidt fokus på debat om dette emne, fremfor vi skal se og høre Thunberg og den evindelige – “det er på grund af klimaet”. Vi må så håbe, at der bliver medie dækning fra TV og de store aviser, hvilket jeg desværre frygter der ikke vil.

  mvh
  Steen Rasmussen

 6. Niels Kamp

  Det vil være dejligt, hvis konferencen kan streames og lægges op på nettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*