Isbjørne, Pingviner og andre dyr, Klimarealisme i medierne

Isbjørnene trives

En kort artikel ledsaget af en række kort, der viser havisens udbredelse i Arktis. April måned er en vigtig tid for isbjørnene, hvor de parrer sig og spiser efter vinterens hi. Og i år er der fint med is allevegne, vinteren her var langt fra at sætte en ny minimumsrekord for isens udbredelse, selvom nogen har forsøgt at give indtryk af det.

Kurven her (fra Climate4you) viser at isudbredelsens maksimum var højere end i perioden 2016-2019 og kun lige under 2020. Så der er ikke tale om nogen katastrofalt fortsat nedgang, og det sætter isbjørnene sikkert pris på.

https://polarbearscience.com/2021/04/22/earth-day-2021-celebrate-abundant-sea-ice-habitat-for-polar-bear-feeding-and-mating/

Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*