Klimavideoer

Video: Judith Curry

Det er lykkedes at få et interview med selveste Judith Curry i kassen. Judith Curry er jo en velkendt figur i klimarealistiske kredse. Hun har en lang fortid i den amerikanske universitetsverden, men kom efterhånden under pres pga. sin udtalte skepsis over for klimalarmismen. Hun har nu selv valgt at trække sig tilbage og driver sit eget firma, der bl.a. forsyner interesserede virksomheder med langtids-vejrprognoser.

Hun er meget venlig og imødekommende i interviewet, og vi kommer langt omkring i klimasagen. Det er en fornøjelse.

Snup en kop kaffe og sæt jer ned og nyd hendes mange kloge betragtninger om klima, grøn omstilling osv.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*