Klimavideoer

Video, Patrick Moore

Interview med Patrick Moore, der netop har udsendt bogen: “Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom”. Patrick Moore var med til at grundlægge Greenpeace, men forlod organisationen, da han fandt at den blev for fokuseret på at være en forretning på bekostning af videnskabelig redelighed.

Moore fortæller om sin baggrund og om sin nye bog, hvor han tager fat i alle de skrækhistorier, der bliver fortalt i medierne, herunder om CO2 og klimaforandringer, døende koralrev, truede isbjørne osv. Moore viser hvorledes alle disse historier i virkeligheden ikke er sande, men primært skal tjene politiske formål.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

  1. Jesper Barfod

    Et langt, men meget seværdigt interview med en bredt orienteret biologisk videnskabsmand, med et stort overblik og mange overraskende pointer.
    Kan stærkt anbefales.

    Jesper Barfod

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*