Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Verdens tilstand

Christopher Monckton, forhadt klimakætter blandt de troende, har set sig gal på The Lancet, et meget anerkendt medicinsk tidsskrift. The Lancet havde offentliggjort en leder, der kritikløst efterplaprede hele klimapropagandaen, inkl. mere tørke, højere dødelighed pga. varme og nødvendigheden af at spise mere ”klimavenlig” mad. Det er emner, som The Lancet’s redaktører er helt uden forudsætninger for at udtale sig om.

Monckton (eller rettelig Lord Monckton) har så skrevet et læserbrev, hvori han gennemgår påstandene og bl.a. påpeger, at den manglende adgang til ordentlig energiforsyning fører til mange dødsfald pga. brænderøg i fattige hjem. Men de store banker har løbende nægtet at finansiere nye kulfyrede kraftværker i ulandene. Samtidigt bruger Kina lystigt mere og mere kul.

Monckton kommer langt omkring i et letlæst og kraftfuldt sprog. Om The Lancet rent faktisk har trykt hans læserbrev, melder historien ikke noget om. Men mon ikke man må tvivle?

https://wattsupwiththat.com/2020/12/05/lancing-the-lancets-global-warming-pustule/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*