Arktis, Isbjørne, Pingviner og andre dyr, Klimarealisme i medierne

Hvalrosser

Læserne husker måske sagen om hvalrosserne, der styrtede sig ud over en skrænt og faldt i døden nede på stranden. Tilfældet blev tilskrevet klimaforandringerne, der havde gjort, at havisen var væk, så hvalrosserne slet ikke kunne være nogen steder. Stranden var fyldt, og derfor søgte nogle af dem op på klipperne, hvilket ikke er naturligt for dem. De kunne så ikke finde ned igen (hvalrosser er jo åbenbart ikke så kloge), og endte med at styre ud over klipperne og falde ned. Vi altså begrænse vores CO2-udslip!

Her er så en video, hvor der gives en anden forklaring. Læseren advares på forhånd, det er ret ubehagelige billeder at se på. Men sagen er den, at det var isbjørne, der huserede oven for skrænten og fik hvalrosserne til at gå i panik. Ellers kunne de sagtens finde ned igen i ro og mag, men nu var de afskåret og søgte tilflugt ud over skrænterne.

Det er ikke noget ukendt fænomen, naturforskere har iagttaget det mange gange før, og faktum er jo, at der er masser af både hvalrosser og isbjørne. De trives fint, selvom der ikke er is ud for kysten, og det har de altid kunnet.

https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2020/11/19/new-footage-reveals-netflix-faked-walrus-climate-deaths/

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. I øvrigt ved vi ikke hvor mange hvalrosser der er i dag. I starten af November 2020 fandt russiske forskere en enorm koloni af hvalrosser som INGEN kendte til i forvejen!

    https://news.yahoo.com/russian-scientists-discover-huge-walrus-134713617.html?guccounter=1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*