En grønnere planet, Klimarealisme i medierne

Høstudbytte i Mellemøsten

Google promoverer i øjeblikket en artikel fra Verdensbanken, hvori det hævdes, at høstudbytterne i en række mellemøstlige lande, Iran, Irak, Syrien, Jordan, Libanon og Tyrkiet er faldende, pga. tørke fremkaldt af den globale opvarmning.

Det er bare ikke underbygget af statistikkerne for de pgl. lande. Krig og flygtninge har haft en del indflydelse på udbytterne, men alle landene viser meget store forøgelser af fødevareproduktionen over de seneste 30 år, med stigninger på 15-187 %.

Det ser ud til, at temperaturstigningen og det forøgede CO2-indhold i luften har været medvirkende til de gode resultater.

https://www.climatedepot.com/2020/11/05/google-boosts-world-banks-false-claim-that-middle-east-crops-are-at-risk/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*