Klimaadfærd, Klimarealisme i medierne

Religion?

Her er en meget interessant og relevant video fra PragerU om klimabevægelsens mange religiøse aspekter. Det er de samme mekanismer, der gør sig gældende, som vi ser i religioner: Frygt for fremtiden, regulering af adfærd, synd og aflad osv.

Forskellige aspekter af miljø- og klimasagen tages op. Der er bl.a. et meget interessant afsnit om vores affaldssortering, der skal forestille at ende i miljøvenligt genbrug, men i hvert fald for plastiks vedkommende har det stik modsatte resultat.

Filmen indeholder rystende interviews med såkaldt almindelige mennesker, der tydeligvis er blevet hjernevasket til at tro på den umiddelbare klimakatastrofe. Der gives udtryk for, at mennesket er en trussel mod hele planeten. Vi er for mange mennesker på jorden, så nogen må væk.

I forbindelse med filmen får man mulighed for at deltage i en spørgeskemaundersøgelse om holdningen til klimaspørgsmål.

https://wattsupwiththat.com/2020/10/31/religion-of-green/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*