Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Undertrykkelse

En ny rapport fastslår, at klimabenægtere har spredt en masse misinformation op til det amerikanske præsidentvalg. Og de har kunnet gøre det meget billigt gennem Facebook.

Propagandaen er især rettet mod ældre hvide mænd, og den kan sammenlignes med russiske forsøg på påvirkning af valget i 2016.

Facebook iværksætter nu et nyt initiativ, der skal begrænse denne mængde af falske oplysninger. 3.-parts institutioner, der påtager sig rollen med at sortere rigtig information fra forkert, skal nu aktivt medvirke til, at Facebook kan udelukke annoncer og indlæg med det forkerte klimarelaterede indhold.

Amerikanske senatorer har udtrykt at Facebook bør straffes for at bringe klimabenægtende indlæg, der kan ende med at forværre klimakrisen.

Hvem sagde åben og ærlig videnskabelig og faglig diskussion?

https://www.eenews.net/stories/1063715769

Del på de sociale medier

3 Comments

 1. Knud Larsen

  Vi har da ikke 1. april?
  Men tabet er vel til at overse. Der er jo masser af troværdige fora andetsteds.
  Jeg er ikke på Fakebook, og har ingen planer om at komme der. De få gange, jeg har set kommentarer derfra, er jeg kun blevet frastødt.
  Jo, jeg er klar over, at mange, især de helt unge, får mange af deres “informationer” derfra. Men de må vel efterhånden lære at begå sig i mylderet.

 2. Jens Elkjær

  Hvordan håndterer man så klimaalarmistiske fake news?

 3. Klimainkvisitionen kører i bedste middelalderstil deruda’

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*