Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

The Biden Plan

Vi har før her på siden kommenteret den amerikanske præsidentkandidat Joe Bidens forslag til ny klimapolitik. Her er en mere detaljeret gennemgang af hans udgave af ”The Green New Deal”, også kendt som ”The Biden Plan”.

Opslaget her nævner 10 eksempler på, hvorfor Bidens vision er både uhyggelig og urealistisk. Her er et par smagsprøver:

Newspeak
Biden bruger udtryk som ”Klima-nødstilstand”, ”Kulstof-forurening” og at CO2 forårsager ”Klima-forurening”.

Elbiler
Biden ønsker en hurtig udskiftning af den amerikanske bilpark med millioner af elbiler, der er både dyrere og indebærer mange miljøproblemer ikke mindst i deres fremstilling. Den højere pris betyder, at mange fattige amerikanere ikke længere vil have mulighed for at have bil.

Lagring af CO2
Biden går ind for storstilet opsamling og lagring af CO2 i undergrunden. Det er vanvittigt dyrt og koster i sig selv enorme mængder af energi, som ikke er til rådighed.

Grønne Klimafond
Biden vil genoptage amerikanske indbetalinger til den Grønne Klimafond, der på papiret skulle hjælpe tredjeverdenslande til en hurtig omstilling til ”grøn” sol- og vindenergi. I praksis fungerer fonden på den måde, at almindelige skatteborgere i den vestlige verden medvirker til at fylde lommerne på overklassen i ulandene.

Desværre er alternativet til Biden som USA’s næste præsident endnu værre på en række andre punkter. Men man kan jo så håbe på, at USA’s Kongres kan holde præsident Biden i kort snor hvad klimaet angår.

https://americaoutloud.com/bidens-climate-hustle-no-thanks-joe/

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. TRUMP is the best president ever a legend.
    Biden and clintons and green new deal a disaster
    done more for african, latine and world peace than any other president
    the gab between rich and poor is less
    prison reform, gay marriage etc etc

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*