Klimapolitik, Klimarealisme i medierne, Ny Teknologi

Lidt for smart elforsyning

Her er et indblik i overvejelserne, når man skal ”løse” problemet med ustabil vind- og solenergi. Vi skal alle have installeret ”smarte” elmålere i vores hjem, hvorved elselskabet kan gå ind og styre vores forbrug. Når det kniber med forsyningen, kan de simpelthen slukke for nogle af vores aktiviteter, f.eks. opladning af elbilen. Det er jo ærgerligt, hvis man skulle ud og køre et længere ærinde lidt senere. Det er også ærgerligt, hvis man har el-baseret opvarmning, så må man tage en ekstra sweater eller to på.

Planerne indebærer, at folk ikke har ret til økonomisk kompensation, hvis deres strømforsyning på den måde bliver delvist afbrudt.

Artiklen her er fra England, men også i Danmark arbejdes der på tilsvarende løsninger, senest her i Købehavn, hvor et samarbejde om teknologien netop er blevet annonceret. I teorien lyder det fint, men det vil næppe redde energiforsyningen ved svigtende sol og vind.

https://www.thisismoney.co.uk/money/bills/article-8706033/Smart-meters-used-switch-electricity-without-warning-compensation.html

Del på de sociale medier

3 Comments

 1. Allan Gorm Larsen

  Sindssygt, Hvorfor ikke satse på Kernekraft i stedet for sol og vind?
  Det er på høje tid at påbegynde opbygning af kernekraft, thorium, som, så vidt jeg er orienteret, kan opbygges i løbet af få år.
  Derfor, begynd nu.

 2. Det er jo hele FNs “bæredygtige udvikling” aka 17 verdensmål aka Agenda 21 i en nøddeskal: et teknokratisk diktatur hvor, som der står i dokumentet med verdensmålene, “bæredygtigt forbrug og produktion” bliver nødt til at blive målt og vejet og kontrolleret i detaljer. Imens klapper politikerne og en stor del af befolkningen i deres hænder.

 3. Troels Junge

  De første der skal tvinges til det…….ja der er jo tale om diktatorisk planøkonomi, er dem som er så grønne de har en el bil

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*