Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Joe Biden & Green New Deal

The Green New Deal er USA’s svar på den danske Klimaplan, med henblik på en drastisk reduktion af CO2-udslippene. Green New Deal, der er udtænkt af stærkt venstreorienterede demokrater, går dog langt videre og stiler mod en total omkalfatring af det amerikanske samfund, med en massiv omfordeling af de økonomiske ressourcer.

Joe Biden, præsidentkandidat for demokraterne, har været nødt til at udtrykke støtte til Green New Deal for at få sit partis opbakning i valgkampen. Han får skiftevis udtalt, at han støtter planen, og så at han ikke støtter den. Samtidigt taler han om en ”Biden Plan”, hvor ingen dog helt ved, hvad den dækker over.

Biden vil bruge 2.000 milliarder dollars på en hurtig udfasning af al fossilt fyret el-fremstilling, og han vil endda gøre det i et hurtigere tempo, end selv Californien har planlagt. Der er store planer om masser af vindmøller og solceller, og amerikanerne skal til at køre i elbiler overalt.

Præsident Donald Trump har udtalt, at Bidens plan nok snarere vil komme til at koste 100.000 milliarder dollars. Der er sjældent grund til at være enig med Trump, men mon ikke han lige her har fat i noget rigtigt?

https://www.instituteforenergyresearch.org/renewable/joe-biden-cant-decide-if-he-supports-the-green-new-deal/

Del på de sociale medier

2 Comments

  1. bent johannesen

    For nogen tid siden havde I en liste med ca. 700 underskrivere af klimaskeptikere. Kunne I sige mig hvor den er og evt. sende den til mig.

    Med venlig hilsen,

    Bent Johannesen
    Viborg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*