Klimarealisme i medierne, Storme, Oversvømmelser og Tornadoer

Green New Deal i stormvejr

I den amerikanske præsidentvalgkampagne har det Demokratiske Parti slået stærkt på nødvendigheden af en kraftig indsats mod klimaforandringer. Som bekendt trak præsident Trump USA ud af Paris-aftalen og har generelt støttet brugen af kul og fortsat udvikling af USA’s olie og naturgasreserver.

Med demokraterne ved roret skal det blive helt anderledes. De ønsker at gennemføre, hvad de kalder ”the Green New Deal”, som indebærer en massiv satsning på vind- og solenergi og begrænsninger i brugen af fossile brændstoffer. Alle kneb bruges, og et af dem var den nylige orkan Laura, som gik i land i Lousiana og anrettede en del skader. Laura, hævder demokraterne, er et resultat af klimaforandringerne, som igen er forårsaget af CO2-udledningerne. Allerede nu medfører den globale opvarmning flere og mere intense orkaner, end vi havde tidligere, og det bliver kun værre i fremtiden, medmindre amerikanerne stemmer på den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden.

Men i virkelighedens verden er der ikke blevet flere og voldsommere orkaner, snarere tvært imod. Mellem 2005 og 2017 var der, f.eks., ikke en eneste stærk orkan, der gik i land i USA, det er den længste pause, der har været i historisk tid.

https://theusawire.com/2020/08/27608-democrats-ride-hurricane-laura-to-green-new-deal/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*