Klimarealisme i medierne, Storme, Oversvømmelser og Tornadoer

Energien i orkaner

Joe Bastardi, en af verdens førende meteorologer, tager her fat i en artikel refereret i Science Daily. Artiklen handler om, hvorvidt orkaner i fremtiden vil få mere destruktiv kraft som følge af den globale opvarmning.

Artiklen fra Science Daily har som resultat, at Caribien vil blive ramt af flere og voldsommere orkaner i fremtiden, som en konsekvens af den globale temperaturstigning. Det viser sig, at forskellen i orkanernes intensitet mellem 1,5 og 2 graders opvarmning er meget stor. Det er en meget lille forskel og en meget stor effekt. Alle artiklens konklusioner er udelukkende baseret på modelberegninger – lige som meget anden klimaforskning er det nu til dags.

Bastardi påviser, at situationen nok ikke er så enkel og nævner en lang række faktorer, der også spiller ind, og som vil trække udviklingen i den modsatte retning. Der er ikke noget, der tyder på, at en smule varmere havtemperaturer vil have den store indflydelse på orkanerne, hverken på deres hyppighed eller deres ødelæggelser.

https://www.cfact.org/2020/09/03/and-the-unscientific-hits-just-keep-on-coming-cyclone-energy-not-rising/

Del på de sociale medier

En kommentar

 1. Marianne Munck

  De må vide en masse om det i NOAANOAA
  United States Department of Commerce
  NATIONAL HURRICANE CENTER and
  CENTRAL PACIFIC HURRICANE CENTER
  https://www.nhc.noaa.gov/climo/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*