Anmeldelse, Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Ny klimafilm – anmeldelse

Organisationen CFACT: ”the Committee For A Constructive Tomorrow” har netop haft premiere online på deres nye film, ”Climate Hustle 2”, der er en opfølgning på ”Climate Hustle”, der blev udsendt i 2015.

Climate Hustle 2 består af små klip fra medierne og interviews (i små bidder) med en række kendte personer, bl.a. Václav Klaus, den tidligere Tjekkiske præsident. En række klimainvolverede medvirker selvfølgeligt også: Willie Soon, Patrick Moore, Anthony Watts, Judith Curry, osv. Gennemgående speakere er Kevin Sorbo, amerikansk skuespiller, og Marc Morano fra CFACT.

Efter en kort indledning, hvor det vises, at vi ikke i dag har mere ekstremt vejr end for 50 eller 100 år siden, kommer filmens hovedbudskab. Forkæmperne for klimaalarmismen ønsker radikalt at forandre samfundet i retning af mere regeringskontrol og tvungen økonomisk udligning. Vi ser det amerikanske kongresmedlem Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), hun lægger ikke fingrene i mellem. Citat fra filmen om politikerne: ”Prøver de at kontrollere klimaet – eller dig?”

Der vises flere klip fra en filmatisering af George Orwell’s ”1984”, hvor det er regeringen, der vil bestemme, hvad folk mener og tænker. Det er også, hvad der sker med klimakampen. Klimaskeptikere sammenlignes med kriminelle, og der er opfordringer til at undertrykke deres ytringsfrihed. En amerikansk senator foreslår endda at bruge anti-gangster lovgivning mod dem.

Børn indoktrineres på det skammeligste, ikke mindst i skolerne. De skal gøres ”bevidste” om klimakrisen og bliver her åbenlyst sat op i mod deres egne forældre.

Det nævnes, at klimasagen modtager enorme mængder af offentlig støtte hvert år. For hver dollar klimaskeptikerne modtager, får den anden side 3500 dollars.

FN’s ledelse er gået aktivt ind i klimasagen. Der tales om globale CO2-skatter, hvor FN skal administrere pengene, og formentligt putte en god del af dem i egne lommer.

Hele formålet med klimaagitationen er at få nedbrudt de nuværende demokratiske strukturer og få dem erstattet af et ”klimamonarki” eller diktatur i stil med, hvad man havde under kommunismen i Østeuropa, før muren faldt. Filmen viser mange klip, hvor ledende politikere bekræfter, at det netop er det, de vil.

Marc Morano som Klimamomark, billede fra filmen

Alt i alt er det en god og veltilrettelagt film, der godt kan anbefales til alle, der er bekymrede over den udvikling, verden er på vej ud i. Herhjemme har vi vores 2030 CO2-plan, der også kan ende med et temmelig katastrofalt resultat.

Filmen varer ca. 1½ time, men på videoen er der før og efter diverse introduktioner og yderligere materiale. Her optræder en lille pige forklædt som ”Mini AOC”, hun er uimodståelig.

Filmen kan streames på nettet mod betaling (15 US$), man skal blot gå ind på CFACT’s hjemmeside: https://www.cfact.org/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*