Antarktis, Klimarealisme i medierne

Antarktisk temperatur

Her gennemgås nogle nye artikler vedrørende temperaturerne på Antarktis. Ingen af de viste data viser tegn på nogen som helst opvarmning, tværtimod er der perioder siden 1980erne, hvor temperaturen har været faldende. Temperaturen svinger meget fra år til år, men de langtidsudviklinger, der kan konstateres, peger i retning af lavere temperaturer, ikke stigninger.

Tendensen gælder også den Antarktiske Halvø, hvor der ellers har været mange historier fremme om høje temperaturer.

Budskaberne her harmonerer jo dårligt med mediernes sædvanlige udlægning, hvorefter Antarktis opvarmes hastigt, og hvor isen snart er smeltet væk.

https://notrickszone.com/2020/09/03/new-study-an-east-antarctica-region-has-cooled-0-7c-per-decade-since-the-1980s/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=new-study-an-east-antarctica-region-has-cooled-0-7c-per-decade-since-the-1980s

Del på de sociale medier

3 Comments

 1. Sten Sørensen

  Mere end kun meget interessant. Årsagen til, at denne artikel ikke er kendt, er formentligt at det er politisk ukorrekt, at modsige den udbredte holdning om, at temperaturstigninger på kloden er menneskeskabte, der har fået en religiøs status, og ikke er til diskussion. Det er derfor vovet, at denne artikel offentliggøres.

 2. Henrik Clausen

  Jeg ser kun en artikel, fra 2002. Hvor er de andre, nye?

  • Søren Hansen

   Hvis du scroller lidt ned i referencen, dukker der adskillige artikler fra 2020 op. Kurven over temperaturen går da også til 2019 i hvert fald.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*