Antarktis, Klimarealisme i medierne

Antarktisk temperatur

Her gennemgås nogle nye artikler vedrørende temperaturerne på Antarktis. Ingen af de viste data viser tegn på nogen som helst opvarmning, tværtimod er der perioder siden 1980erne, hvor temperaturen har været faldende. Temperaturen svinger meget fra år til år, men de langtidsudviklinger, der kan konstateres, peger i retning af lavere temperaturer, ikke stigninger.

Tendensen gælder også den Antarktiske Halvø, hvor der ellers har været mange historier fremme om høje temperaturer.

Budskaberne her harmonerer jo dårligt med mediernes sædvanlige udlægning, hvorefter Antarktis opvarmes hastigt, og hvor isen snart er smeltet væk.

https://notrickszone.com/2020/09/03/new-study-an-east-antarctica-region-has-cooled-0-7c-per-decade-since-the-1980s/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=new-study-an-east-antarctica-region-has-cooled-0-7c-per-decade-since-the-1980s

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*