Energipolitik, Klimarealisme i medierne

Californiens energi

Californiens guvernør, Gavin Newsom, har i et interview indrømmet, at den californiske elforsyning ikke er god nok. Californien har satset massivt på sol- og vindenergi og forsømt at have tilstrækkelig med backup-muligheder når disse to kilder svigter.

I august havde Californien nogle dage med høje temperaturer, hvilket medførte et stort behov for aircondition. Samtidigt var det vindstille, så da solen gik ned, var der bare ikke nok strøm til rådighed til forbrugerne. Man måtte så gribe til at afbryde strømmen i større områder, hvorved flere hundrede tusinde var uden el i timevis.

Newsom nævnte, at forsyningen skal gøres bedre og mere pålidelig, men samtidigt skal udviklingen mod 100% grøn energi fortsætte. Der er måske en selvmodsigelse her.

https://www.breitbart.com/environment/2020/08/17/california-gov-gavin-newsom-time-to-sober-up-about-green-renewable-energy-flaws/

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. Preben Møller Jacobsen

    De grønne menneske typer bliver aldrig klogere, nægter virkeligheden ved stadig tro de fysiske love kan tilsidesættes. Ustabil Sol- og vindreligion er og vil til evig tid være altødelæggende i ethvert veludviklet samfund. Stabil A-energi er eneste holdbar løsning alt andet er kun religiøst middelalder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*