Klimarealisme i medierne, Opdaterede Temperaturer, Original Temperatures

Manipulation med temperaturdata

Ole Humlum har mange gange påpeget, hvordan de forskellige klimaforskningsinstitutioner går ind og ændrer på fortidens temperaturer i deres grafer. Det lyder jo mærkeligt, at man kan ændre på en temperatur, der allerede har været målt og i et år, der er gået for længst. Men ikke desto mindre er det en udbredt praksis.

Værst blandt institutionerne er GISS/NASA, der offentliggør temperaturkurver. GISS har en lang historie med justeringer af fortidens temperaturer.

Artiklen i linket her giver nogle eksempler på udviklinger i temperaturen på diverse lokaliteter i USA over de sidste 100 år. Meget tyder på, at temperaturen i USA generelt var varmere i 1930erne end den er nu. Mange målinger fra den gang viser, at det er tilfældet.

Det går jo ikke, fordi i følge klimaforskerne er det eneste, der forårsager opvarmning, det stigende indhold af CO2 i atmosfæren. I 30erne var niveauet langt lavere end nu, og derfor må (og skal) det have været koldere den gang.

Derfor bliver de lokale temperaturkurver fortolket og ”justeret” på videnskabelig vis, og pludseligt er det koldere i 1930erne end nu. Eksemplerne i vedlagte viser nogle meget grelle tilfælde af sådanne manipulationer med kurverne.

LINK, til originalartikel på notrickszone.com/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*