Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

16th International Conference on Climate and Energy, Vienna-Mödling Austria

14. juni - 15. juni

Vores klimarealistiske kolleger i Tyskland (EIKE) afholder denne konference, hvor der stadig er billetter at få.

Her er er en oversat version af konferencens indhold:

Endnu en gang vil vores konference give en platform for forskere og videnskabsfolk til at informere dig udførligt om de seneste og spændende fund inden for klimapolitik og de nyeste udviklinger i energiomstillingen. Internationale store navne såsom professorerne Henrik Svensmark, Nir Shaviv og Nicola Scafetta vil rapportere om solens rolle i klimaforandringerne; og i år vil Nobelprismodtager John Clauser også deltage.

Du kan se frem til mange flere taler og bekendtskaber den 14. og 15. juni i Wien.

Ifølge medierapporter må vi forberede os på katastrofale ændringer på grund af menneskeskabte klimaforandringer, hvis det ikke lykkes os radikalt at reducere CO2-udledningerne.

Hvis du følger videnskaben uden for mediestrømmen, forsvinder dramaet. For eksempel viser gennemgange af klimamodeller, at de er uegnede til præcise forudsigelser, og at vi ikke står over for en klimakatastrofe, hvilket er grunden til, at en forhastet energiomstilling eller andre eventyr ikke er nødvendige.

Men da vi kan forvente, at den nuværende klimapolitik fortsætter eller endda forværres på trods af den nuværende energikrise, inviterer vi dig til vores internationale konference den 14.-15. juni 2024 for at finde ud af de reelle trusler fra CO2, klimaforandringer og klimapolitik.

Deltag, når videnskabsfolk fra hele verden bruger empiriske data til at vise, hvem de virkelige drivkræfter bag klimaet er, hvorfor vi ikke står over for en klimakatastrofe, og hvordan vi kan tilfredsstille vores energibehov med intelligente løsninger.

Sproget er engelsk/tysk. Der vil være simultantolkning til engelsk/tysk

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*