Logo med blå baggrund

De nyeste opslag fra Klimarealisme

Global opvarmning gavner planteavlen

Med udgangspunkt i dels det prisfald, som der er sket på hvede i de sidste 200 år, og dels den stigning der er sket i produktionen af landbrugsvarer i de nordligt beliggende landbrugsområder, kan vi lægge det til grund, at denne verden også fremadrettet vil være velforsynet med korn og kornprodukter.
Kategori: Debatindlæg

Dansen med klimadata: Tuvalu

DR formidler til danskerne at vi har målt en havstigning på ca 10 cm/20 år, endskønt dette mest af alt ligner et matematisk artefakt der kan opstå når man stenhårdt ignorerer effekten af super-El Nino i 1998 og den kortvarige lave vandstand dette medførte.
Kategori: Debatindlæg

Foreningen Klimarealisme er på vej

Vi vil gerne indhente konstruktive kommentarer både fra Initiativgruppen og fra "klimarealisterne" på de sociale medier med videre.
Kategori: Ledere

Forskerpaneler skal gøre sig fortjent til respekt

Klimapanelprocessen fremmer konsensus, også hvor der ikke er basis for konsensus. Der er stor risiko for, at den usikkerhed, der altid kendetegner videnskab, bliver nedtonet og undertrykt, og konklusionerne fremtræder med større skråsikkerhed, end der er belæg for.
Kategori: Golden Oldies

ScienceDaily: "We need to rethink everything we know about Global Warming"

Kulde i de polare vintre er lidt svær at sammenkæde med aerosoler idet disse ikke har nogen afkølende effekt i den mørke polare vinternat. Der er ikke meget lys de kan reflektere væk fra Jorden her.
Kategori: Debatindlæg

Afgørelsens time nærmer sig i klimadebatten - solens aktivitet styrtdykker

Hvis solens manglende aktivitet får temperaturen til at falde vil vi givetvis få en stribe forklaringer på, hvorfor den kommende kulde netop er i tråd med teorien om katastrofal global opvarmning.
Kategori: Golden Oldies

Nej, der findes ikke en klimakonsensus bestående af 97,1 pct. af forskerne

Drop nu den sport med at tælle artikler for at få ret i en videnskabelig problemstilling. I historien har videnskabelige majoriteter haft uret så mange gange at det ikke kan tælles.
Kategori: Golden Oldies
Health-Mag-End
Health-Mag-Promo-Start

Følg os på Facebook

facebook
Health-Mag-Promo-End
MailPoet