KlimarealismeBanner

Her er ugens nyhedsbrev fra Klimarealisme, del det gerne vidt & bredt.

DMI frisætter alle sine data

Det tjener DMI til ære, at man åbner op. I modsætning til visse aktivister forklædt som klimaforskere, der som set under "Climategate" skandalen, med arme og ben modsatte sig offentliggørelse af data, med det argument "at så ville omgivelserne bare forsøge at finde fejl i data".
Kategori: Ledere

Sure heroiske kinesere. Glade amerikanske aktier. Trump sagde nej tak til Paris.

Kineserne har på heroisk vis skrevet sig på FN´s liste over de nødlidende lande der skal have del i FN klima-penge i forbindelse med Paris aftalen. Hvem kunne i deres vildeste fantasi forestille sig at Trump ville gå med på den?
Kategori: Debatindlæg, Golden Oldies

Ulrike Sabine Pielmeier

Ulrike Sabine Pielmeier, PhD studie i Sundhedsvidenskab og Teknologi, ansat på Institut for Medicin og Sundhedsteknologi Flittig klimadebattør og medlem af Advisory Board med ansvar for klima & sundhed.
Kategori: Advisory Board, Forskere, Klimarealister

Krügers brev X: Det moderne ekstremvejr!

De klimaændringer med ekstremvejr, vi oplever i dag, er set tidligere og meget værre, selv inden for en overskuelig fortid. F.eks. lå perioden med flest landsdækkende storme i Danmark ifølge DMI i de kolde årtier omkring år 1900
Kategori: Debatindlæg

Er AIRS temperaturdata at foretrække frem for UAH?

For nyligt kom Artiklen med ordlyden ” Recent global warming as confirmed by AIRS” Hertil skrev et af vores udmærkede FB medlemmer et indlæg med ordlyden: ”Et gentaget mantra er, at den globale opvarmning har været aflyst/stagneret siden 1998 eller 2001. Det passer bare ikke.” Men, har disse data fra AIRS aflivet dette at den seneste opvarmning har været aflyst/stagneret …
Kategori: Debatindlæg, Faktaark
Health-Mag-Promo-Start

Følg os på Facebook

facebook 
Health-Mag-Promo-End
MailPoet