KlimarealismeBanner

Her er ugens nyhedsbrev fra Klimarealisme, del det gerne vidt & bredt.

Del & Hersk

Der er en masse mennesker, som tænker sit, og kigger med uden at blande sig i diskussionen, og som måske finder på at liste over til os klimarealister.
Kategori: Ledere

Klimafrygtens historie

Det er svært at forestille sig Connie Hedegaards og Martin Lidegaards politiske karrierer uden klimafrygten. Så der venter en lang og sej dødskamp, før klimafrygten kan bliver officielt aflivet
Kategori: Golden Oldies

"Uvidenhed er styrke"

Nordstream II leverer 62 GW. 39 gange så meget som de danske vindmøller yder. Og 4 gange så meget som tyske vindmøller og solceller ydede i 2017. Hvordan i alverden forestiller hr. Helweg sig, at danske vindmøller skal kunne bidrage mærkbart til Angela Merkels ”Energiewende”?
Kategori: Debatindlæg

Den grønne omstilling koster kassen

SDU's massive oversalg af rapportens konklusioner er misvisende, og gør ærligt talt ikke den grønne omstilling nogle tjenester. Den har været på dagsordenen i et par årtier efterhånden, og vi har både nationalt og internationalt investeret milliarder i deployment og R&D. Alligevel kan afkarboniseringen ikke følge med stigningen i energiforbruget, og at antyde at omstillingen både er billig og teknisk løst, gør os alle dummere.
Kategori: Debatindlæg

Overvejelser om vindkraft, elbiler og privilegier

Skal de hede drømme om en elforsyning i det væsentlige baseret på vindkraft, må der nødvendigvis skabes en batterikapacitet til at gemme strømmen fra blæsende til ikke blæsende perioder. Der kendes ikke andre økonomiske holdbare metoder til opbevaring af elektricitet i store mængder, end at lade vandet blive i vandkraftværkernes magasiner. Som har en begrænset størrelse og er ved at være brugt op.
Kategori: Debatindlæg

Pepke Pedersen's og Lansner's nye peer rev. artikel ændrer forståelsen af globale temperaturer

Jorden har haft en varmebalance over overfladen 1920-50 der minder om hvad vi har oplevet i de seneste år. Andre konsekvenser af den ny viden.
Vi ved nu at ethvert landområde har 2 forskellige men valide temperatur trends OAS og OAA.
Kategori: Golden Oldies
Health-Mag-Promo-Start

Følg os på Facebook

facebook
Health-Mag-Promo-End
MailPoet