KlimarealismeBanner

Her er ugens nyhedsbrev fra Klimarealisme, del det gerne vidt & bredt.

Befolkningsudvikling & klima

I år 2100 skal vi skaffe mad til 50 % flere mennesker. Til gengæld kan vi regne med at udbyttet er steget til det dobbelte – som svarer til at middel udbyttet bliver det som en alm. landmand i den rige del af verden nu kan præstere – og derfor skal vi kun bruge godt 5 mio. km2 til at forsyne os alle korn. Vi har nået ”Peak Farmland”
Kategori: Ledere

Krügers brev IX: Fremtidens klima?

Nedsat solpletaktivitet og en længere solpletcyklus varsler et koldere klima inden for få år – og måske er vi ligefrem på vej mod en ny Lille Istid, mener nogle forskere. Den kan komme allerede i midten af dette århundrede.
Kategori: Debatindlæg

Peter Høstgaard-Jensen

Peter Høstgaard-Jensen er tidl. direktør for Elsam og stadig aktiv i energibranchen. Er deltager i Advisory Board fra 23/4-2019
Kategori: Advisory Board, Klimarealister

Krügers brev VIII: Smelter havisen i Arktis i et galopperende tempo?

Åbent vand om sommeren har en positiv effekt på hele fødekæden i det ellers næringsfattige arktiske havvand. Når havstrømme tilfører næringsstoffer fra Beringhavet og Atlanterhavet, bidrager det åbne vand til at øge fotosyntesen
Kategori: Debatindlæg

Om skifergassens fordele

Ved at kalde metan forskellige navne og kalde gassen for skældsord så som sort fossil klimaskadelig drivhusgas kan man skabe politik og forvirring. Og det er i dette tågede felt af forvirring, misinformation og løgnepolitikere, dommedagsprofeter og grønne fantaster opererer og trives. Løsningen på dette problem er at kalde tingene ved deres rette navn; nemlig metan. Kort og godt.
Kategori: Debatindlæg
Health-Mag-Promo-Start

Følg os på Facebook

facebook 
Health-Mag-Promo-End
MailPoet