Energipolitik, Klimavideoer

Video: Mark Mills

Et interview med Mark Mills, der i mange år har beskæftiget sig med energiplanlægning. Her taler vores Ricky Petersen med Mark Mills om den fremtidige energiforsyning i en Verden, der – delvist – er grebet af hede drømme om “grøn omstilling”. Er det overhovedet realistisk at undvære de fossile brændstoffer?

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Hans Henrik Hansen

  Fint interview i interessante omgivelser: Det er noget af et ‘hideout’, han dér har fået indrettet sig i – med reptil på sofaryggen og usædvanligt velafrettet hund i baggrunden; lydkvaliteten kunne måske være en anelse bedre – eller også er det bar mine affældige ører? 😉

  • Hans Henrik Hansen

   “eller også er det bar mine affældige ører?”
   – jeg opdagede tilfældigt (EFTER at have set/lyttet i fem kvarter), at der findes en ‘vis tekst’-knap nederst i vinduet! 🙂
   Den ville jeg nok have brugt, vlsi jeg havde kendt dens eksistens.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*