Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Globale temperatur, juli

Så kom det med spænding ventede tal for juli måneds globale temperatur, offentliggjort af Dr. Roy Spencer fra UAH, og baseret på uredigerede satellitmålinger. Måned for måned svinger tallene en del, efter sidste måneds dyk, tog temperaturen et hop opad denne gang, til +0,36 grader over gennemsnittet for 1991-2020.

Det er den højeste værdi siden oktober 2021, men månedstallene fluktuerer meget og gennemsnittet for 2021 og 2022 ligger væsentligt lavere. Karsten Haustein, der udgiver en daglig kurve, havde ikke indikeret en større stigning fra juni til juli, men der er tit afvigelser mellem hans kurver og UAH’s. Hvorfor ved undertegnede ikke.

Global temperatur i følge Karsten Haustein, bemærk, at referencen her er perioden 1981-2010

Vi er stadigvæk i en svag La Niña-tilstand i Stillehavet, så der kan næppe forventes nogen voldsom temperaturstigning i de kommende måneder. Men man ved aldrig!

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*