Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Globale temperatur i januar

UAH barslede med deres månedlige globale temperatur, som kan ses på Dr. Roy Spencers hjemmeside, og som er baseret udelukkende på uredigerede satellitmålinger. Det har været en kold januar over store dele af den nordlige halvkugle, og der er kommet masser af sne i Asien, Europa og Nordamerika.

Det er derfor ikke nogen overraskelse, at temperatur-anomalien for januar endte på +0,03 grader over normalen, hvilket i UAH’s tilfælde er perioden 1991-2020. Vi er så endnu engang nede på niveauet fra varmepausen 1998-2014.

Det er la Niña-tider i øjeblikket, en tilstand, der normalt giver koldere globale temperaturer, og lige p.t. er der ikke udsigt til at vi kommer ud af den foreløbigt. Vi får se!

https://www.drroyspencer.com/latest-global-temperatures/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*