Isbjørne, Pingviner og andre dyr, Klimarealisme i medierne

Kæledyr og kuldioxid

Det måtte jo komme. Fido og Misser bidrager til den globale opvarmning. De skal have mad, pleje, transport og andet, der giver anledning til udslip af drivhusgasser. Alene i USA er kæledyr skyld i en udledning svarende til 64 millioner tons CO2 pr. år. Det er lige så meget som 13,6 millioner biler lukker ud.

Hunde og katte medfører andre miljøproblemer. Deres efterladenskaber forurener naturen, og hvis man bruger en pose til at samle dem op, vil posen jo være fremstillet af fossile brændstoffer (olie). Kattegrus kræver omfattende minedrift for at finde de rette typer ler.

Men der er ingen tvivl om, at den globale opvarmning er den værste følge af kæledyrenes tilstedeværelse. Naomi Oreskes, som vi har omtalt her på siden tidligere, har så endda påpeget, at den globale opvarmning er dårlig for kæledyrenes trivsel. Så de udrydder sig selv???

For at begrænse den globale opvarmning foreslår en professor, at folk går over til at holde hamstere i stedet. De fylder, spiser og efterlader meget mindre end en stor Labrador.

https://www.climatedepot.com/2021/05/02/climate-activists-now-trying-to-cancel-pets-pet-police-have-arrived-expert-suggested-reducing-rate-of-dog-cat-ownership-in-favor-of-other-animals-to-reduce-pets-carbon-footprint-equal/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

  1. Så mangler vi kun, at miljø-tosserne begynder at svine hundeejerne til når deres veje tilfældigvis krydser.

    Endnu et “våben” der kan rettes mod andre i kampen mod CO2 – genialt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*