Kilder til temperatur data, Klimarealisme i medierne

Menneskeskabt opvarmning?

Her er omtalt en videnskabelig artikel, der kigger på optaget af varme i verdenshavene. Størstedelen af den globale opvarmning sker netop i havene omkring os. Det kniber dog med at skaffe nøjagtige tal, bl.a. fordi havtemperaturen under 2000 m’s dybde ikke rigtigt bliver målt.

Artiklen påpeger, at under Den Middelalderlige Opvarmning var der endnu mere varme akkumuleret i verdenshavene, end der er nu, og derfor kan CO2’s indflydelse på jordens temperatur ikke være så stor, som antaget af IPCC m.fl.

https://notrickszone.com/2020/11/05/new-study-effectively-eliminates-confidence-in-human-attribution-for-modern-global-warming/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Morten Greve

  Jeg vil råde jer til at ophøre med at forlade jer på hr. Gosselins uvederhæftige blog, hvis I gerne vil tages alvorligt som “realister”.

  Man behøver sådan set ikke være oceanograf eller klimaforsker for at kunne se, at artiklen tages til indtægt for konklusioner vedrørende menneskeskabt opvarmning, som den underliggende forskning intet kan udsige om. I behøver dog ikke tage mit ord for det. Jeg har været så venlig at skrive til dr. Gebbie og bedt ham bekræfte dette. Her er den relevante del af vores korrespondance ordret citeret:

  MG: “Could I persuade you to explicitly confirm that your paper cannot be used to support the skeptic position the way it is done in the blog post [jf. linket i jeres blogindlæg]?”

  GG: “Increases in ocean heat storage are due to more thermodynamic energy entering the ocean than leaving it. It is likely that today’s ocean is storing less thermodynamic energy than the Medieval Warm Period as could be explained by the long time it takes for the deep ocean to respond to surface climate changes. Such oceanic behavior is agnostic as to the causes of warming, simply that warming needs to be sustained for several centuries for a more complete ocean response. The blog does a good job reproducing key quotations from my manuscript, but didn’t spend much time explaining how their title regarding the causes of modern warming is related to my manuscript. To support the thesis of the blog title, additional interpretation and evidence that wasn’t included in my manuscript is necessary. If I had such evidence, I would certainly try to publicize my findings as it would be great news for society and the planet.”

  Som det fremgår, er Gebbie en diplomatisk mand, men budskabet er umisforståeligt: Gosselin er skyldig i BS. Og så længe I henviser til hans fordrejninger, er I det ligeså.

  Vh
  Morten

 2. Karin Egede

  Jeg er nærmest overbevist om, det, udover Solens livgivende påvirkning, også er selve Jordklodens indre varme, der er med til at opvarme verdenshavene ved jordskælv og vulkansk aktivitet dybest nede på havbunden – måske også at det er årsagen til så mange Hvaler pludselig mister deres magnetiske orientering og strander på kysterne, eksempelvis ved Australien?!?!
  Alt er forbundet, derfor vil resterne af vort naturlige Køleskab på Aktisk, Antaktisk, Grønland og alle de høje bjergkæder, i min optik, langsomt slukke, og nyt liv vil opstå af Havet, som det ifølge Geologien altid har gjort, i hele Jordklodens eksistens!?
  Derfor skal vi mennesker bevare Håbet og Viljen til at lære at tilpasse os Solen, Vinden og Havets magi!
  Godt Nytår!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*