Klima i Medier, Klimarealisme i medierne

Omvendelse

Amerikaneren Michael Schellenberger var i mange år en toneangivne aktivist og klimaalarmist. Han opnåede æren i 2008 at blive udnævnt til Time Magazines ”Miljøets Helt”. Han var en af årsagerne til, at præsident Obama brugte uhyrlige summer på vedvarende energi i USA.

Nu har han imidlertid netop udgivet en bog: ”Apocalypse Never: Why Environmental Alarmism Hurts Us All” (”Aldrig Katastrofe: Hvorfor miljøalarmisme skader os alle”), hvor han gør op med stribevis af dogmer om klimaet. Han skrev et sammendrag af sine tanker i en artikel, der blev offentliggjort på magasinet Forbes’ hjemmeside. Heri undskylder han for at have været med til at skabe klimafrygt.

Derefter rejste der sig en storm, og efter få dage tog Forbes Schellenbergers artikel ned igen. Det resulterede imidlertid kun i endnu mere omtale, og Schellenbergers bog blev allerede via forudbestillingerne en bestseller.

Schellenberger påpeger, at de budskaber om klimakatastrofer, fremført af f.eks. en Greta Thunberg, er helt uden hold i virkeligheden. Han nævner også, at sol og vindenergi aldrig kan blive et seriøst element i den globale energiforsyning.

Der er masser af andre godbidder i hans bog, som nok vil blive anmeldt her på siden ved en senere lejlighed.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8550381/Eco-warrior-says-going-veggie-pointless-mass-loss-species-myth.html

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*