Antarktis, Klimarealisme i medierne

Opvarmning af Sydpolen?

I en artikel i Nature Climate Change hævdes det, at Sydpolens temperatur er steget meget stærkt i løbet af de sidste 3 årtier, næsten 1,8 grader i løbet af de 30 år. Forfatterne fastslår, at så hurtig opvarmning kun kan være et resultat af stigningen i CO2 i atmosfæren, dvs. menneskeskabt.
Artiklen er blevet bredt citeret i massemedierne.
Variationerne i temperaturer på Antarktis er meget store fra år til år og over længere perioder. Det gør det svært at se entydige udviklinger over tid. Resultaterne i Nature Climate Change er da også fremkommet ved hjælp af computermodel-beregninger.
Andre måleresultater for Antarktis viser ikke tilsvarende stigninger i temperatur, den ser tvært imod ud til at have været ret stabil siden 1980.

https://www.climatedepot.com/2020/07/07/antarctic-warming-claims-foiled-by-actual-tempmeasurements/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*