Klimarealisme i medierne

Klimaloven er et forvirret venstreorienteret makværk

  • Af Peter Seier Christensen, klimaordfører,
    næstformand og folketingsmedlem for Nye Borgerlige
    LINK:

Smilene var næsten lige så store som armbevægelserne, da repræsentanter fra otte af Folketingets 10 partier i december trådte ud fra forhandlingslokalet og fortalte om klimaloven.
Sjældent har så få pålagt Danmark så stor en regning med så lidt viden, som det var tilfældet denne decemberdag. For realiteten er jo, at politikerne traf beslutningen om reduktionen uden viden om omkostningerne. Sammenholdt med at effekten på det globale klima i bedste fald er minimal – i værste fald direkte skadelig da dansk produktion risikerer at flytte til mindre energieffektive lande – fremstår klimaloven som udtryk for magtarrogance og foragt for værdiskabelsen i det danske samfund.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

  1. Søren NIelsen

    Alle folketingsmedlemmer må have Thomas Grønlunds to bøger som tvangslæsning: “Niels Bohr må vende sig i sin grav” og “Den Grønne Atomkraft”. De kan åbne øjnene på disse ignorante beslutningstagere.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*