Klimarealisme i medierne

”Kære Greta Thunberg og Peter Fischer-Møller. I kan ikke tage videnskaben til indtægt for en dommedagsprofeti om, at Jorden går under”

Når kristne – som alle andre – skal tage bedre vare på Jorden, så skal det ikke ske i en tilstand af panik og med den begrundelse, at vi er bekymrede for vores egen overlevelse, skriver Jens Olaf Pepke Pedersen, seniorforsker på DTU Space

JEG HAR NÆSTEN medlidenhed med Mickey Gjerris, der i sin kommentar til mig i klummen ”Etisk set” den 20. januar føler sig kaldet til at forsvare biskoppernes 70-procentsreduktionsmål for folkekirken. Den 18. januar havde Roskilde-biskoppen Peter Fischer-Møller udtalt, at han var blevet misforstået, og at de 70 procent ikke var ment som et selvstændigt mål for folkekirken, men en uforpligtende opbakning til regeringens klimapolitik.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*