Klimarealisme i medierne

Hedebølgen i Australien er en katastrofe – men den er ikke usædvanlig

 • Af JOHANNES KRÜGER dr. scient., professor emeritus ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, medlem af Klimarealisternes Videnskabelige Råd, Norge, og Klimarealisme, Advisory Board, Danmark LINK:

Den australske hedebølge har medført tørke og omfattende skovbrande. Nyhedsmedierne beretter om varmerekorder, men faktum er, at der ikke er sket nogen ændring i antallet af ekstremt varme dage i Australien siden 1910.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

8 Comments

 1. Karin Egede

  Ja, Michael J, og hvem var så det der påsatte ilden? Garanteret IKKE en eneste Aboriginal Australian, men derimod nogle egoistiske efterkommere af de mange brutale POME!!!

 2. Og – jeg har spurgt før, men ikke fået svar:
  Får man adgang til artiklen (og andre tilsvarende artikler) uden at tegne abonnement på JP, hvis man melder sig ind i Klimarealisme…?.
  Det er jo fint nok, at Krüger m.fl. offentliggør artikler i alle mulige medier, men skal man abonnere på alle dem, bliver det en kostbare affære. Og især hvis Klimarealisme, så blot linker til dem uden adgang.

 3. Peter Hansen

  Det er jo en meget alvorlig sag Krüger gør sig til talsmand for.
  Direkte manipulation af data.
  Jeg har kigget på BOM hjemmeside for at finde de pågældende data.
  Det vil være meget hjælpsomt hvis Krüger hjalp ved at vise datagrundlaget for den manipulation.
  Det må være muligt, at se en graf for de oprindelige 60 stationer alene, så man tydeligt kan se pointen.
  Hjælp venligst med at bakke din artikel op med dokumentationen – så vi alle kan blive klogere, og det vil gøre det nemmere at overtale skeptikere (af skeptikerne).
  Tak.

 4. Karin Egede

  Ja, Australiens største ulykke er det Hvide Menneskes destruktive adfærd. Så længe leve den Naturlige Evolution, fordi måske der også findes en helt Naturlig Klimarelateret forklaring på, hvorfor der netop i det store, tørre og Rødglødende Australien, gennem Evolutionen (?) blev skabt så mange Pungdyr, der hurtigt, som en Kangooro, kan tage afkommet med på flugt, når det brænder……???
  Apropos, så er der ved en dyb boring fundet muslingeskalder i Australiens undergrund, der som et Klimakartotek vidner om mange mio års Klimaforandringer.

 5. Oluf Johnsson

  Jeg har annonceret, at jeg vil uploade australske data tilbage til 1828 samt aktuelle beretninger fra onsite vidner, som jeg kender i NSW og i Victoria. De kommer, men der sker hele tiden nyudviklinger, både positive og negative. Eet er klart: Krüger har ret. Jeg kan endu ikke se, om der skulle have været værre episoder end den nuværende, men bushfires er ganske akmindelige og lige farlige hver gang. Ifølge mine oplysninger for nærværende er der vidt forskellige oplysninger om antal arsins og deres baggrund. Hav venligst lidt tålmodighed med mig. 🙂

 6. Tabita Wulff

  Vil gerne have nyhedsbrevet. Anbefalet af Lone Nørgaatd.

 7. Michael J

  I australske medier meldes der om over 180 anholdelser for ildspåsættelse relateret til brandene.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7860635/Australian-bushfire-crisis-183-people-arrested-24-charged-starting-fires.html

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*