Klimarealisme i medierne

Gymnasieelev: Undskyld til de ældre

Det vender sig i mig, når Selma Montgomery i Debatten på DR udtaler sig om min generations klimaklynkeri. Jeg er uenig, og derfor vil jeg gerne give en høj og klingende tak til vores voksne. Vi er privilegeret. Verden har aldrig været et bedre sted end den er nu. Vi er blevet beriget med bæredygtighed og grøn produktion samt mindre fattigdom og mere velstand.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Karin Egede

  Hej Allesammen,
  Her har vi en ung, dansk pige, som har evnen og Tænkt Stort:
  https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/25-aar-og-med-udgivet-videnskabsartikel-tadea-har-bevist-verdenshavene-stiger
  Godt eksempel på hvor vigtigt det er for ungdommen at få mulighed for en tryg skolegang, med relevant oplysning, som efterfølgende gør det muligt frit at vælge den videregående uddannelse, som passer til ens egne interesser, evner, ambitioner og Håb….
  Klima er jo en Naturlig Evolution her på Moder Jord, vi mennesker tilpasser os på destruktiv vis, modsat Naturen og de andre dyr, der tilpasser sig alt lige fra Istider, Tørkeperiode, Jordskælv, Vulkanudbrud, Steppebrande, Oversvømmelser, Meteornedslag og etc.
  Heldigvis er de unge anno 2020 langt mere oplyste end for bare 40 år siden, takket være Naturvidenskaben!

 2. Godt at der er unge mennesker, der ikke er lemminger og følger “trenden”.
  Blot for god ordens skyld er moderne dieselbiler mere miljøvenlige end benzinbiler.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*