Klimarealisme i medierne

Ørsted og WWF giver børn klimaangst

 • Artikel i  Indblik af Signe Dahl
  Det udtrykker skribentens holdning
  LINK:

Ørsted har fået sit undervisningsmateriale om menneskeskabte klimaforandringer godkendt af en børnepsykolog. Ikke desto mindre er det skræmmende påstande om klodens tilstand, som vindenergiselskabet sammen med WWF Verdensnaturfonden serverer for små børn, siger tre undervisere fra foreningen Klimarealisme.dk, der selv ønsker at lave klimarealistisk materiale.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

14 Comments

 1. Ian Ditlevsen

  Pol Pot og de røde khmerer har ikke levet forgæves.

  Har systemet først fat i børnene, er det voldsomt svært at ændre. Desværre er vore børn ikke rustet til at håndtere de dommedagsprofetier, der følges op med dramatiske overskrifter alke steder, let påvirkelige voksnes dialog og alverdens fiktive katastrifefilm.

  Hvad er fiktion og hvad er virkelighed?

  Hvem skal børnene stole på, når virkeligheden går op for dem?

 2. Rasmus Jensen

  Folk er blevet fuldstændig hjernevasket med dommedagspåstande om naturens tilstand, klimaet, forurening, miljø o.s.v. og kan ikke tænke selv. Man ser ikke de enorme interesser, der er i at skræmme folk til at opgive endnu mere af deres indkomst i skat til politikerne, så de kan finansiere deres hobbyprojekter. Skatter og afgifter er narkotika for politikere, og de burde efterhånden tvinges til at gå på afvænningskur, inden vi fuldstændig lader dem overtage kontrollen med vore liv og velfærd.
  Vore “energiafgifter” fylder lommerne på vindmølleejerne/producenterne og gør os fattigere.
  Skatter bliver brugt til at støtte “forskere”, der fokuserer ensidigt på CO2 og uhensigtsmæssig “grøn energi”, så svikmøllen kan fortsætte. Flere dystre “klimarapporter”, mere alarmisme, fører til endnu flere bevillinger til selvsamme forskere og industri, det er selvforstærkende, en skrue uden ende.
  Om få år vil vi højst sandsynligt se temperaturerne falde drastisk p.g.a. solens inaktivitet.
  Det vil blive spændende at se, hvad de så finder på af dårlige undskyldninger, forfalskninger og fordrejninger af data, som vi så med “Climategate”.

  Desuden er vindmøller og solceller latterlige alternativer til en velfungerende etableret elforsyning og vil aldrig kunne erstatte den. Om 50 år vil man skraldgrine af denne åndssvage politik ført af populistiske levebrødspolitikere, der kun er interesserede i at blive genvalgt.

  Sørgeligt –

  • Carsten Sejrbo Nielsen

   Rasmus,

   Godt relevant indlæg, som jeg fuldt ud kan tilslutte mig. Desværre må man nok konstatere at det ikke kun er vindmølleejere/producenter, som driver alarmismen, men i høj grad også IPCC i deres stræben efter magt. Og se blot hvilken succes, de allerede har opnået i Danmark.

   Der er næppe nogen, der vil bestride, at de såkaldte drivhusgasser, især vanddamp og kuldioxid, bevirker, at atmosfæren er en anelse varmere, end tilfældet ville være uden disse drivhusgasser. Det er fordi, vanddamp og kuldioxid absorberer infrarød stråling (som derved bliver til varme): dels fra solen (næsten 50% af solindstrålingen er i det infrarøde område), dels fra jorden, som jo konstant udsender termisk varmestråling afhængig af temperatur og emissivitet. Men IPCC’s påstand om, at drivhusgasserne, ved re-emission af den absorberede varmestråling tilbage til jordoverfladen, skulle gøre denne ca 30 deg C varmere, end den ville være uden drivhusgasserne, er uden hold i virkeligheden. Påstanden strider mod termodynamikens 1. og 2. hovedsætning, som ultrakort kan formuleres: 1. Energi kan ikke opstå af intet. 2. Varme vil altid gå fra varmt til koldt, aldrig omvendt. (Dette gælder også for et køleskab, hvor varmen først går fra det indre af køleskabet til det endnu koldere kølemiddel, hvorefter kølemidlet ved kompression bringes op på en højere temperatur, så varmen kan gå fra kølemidlet til den omgivende, koldere luft).
   I øvrigt kunne man vel lige så godt argumentere for, at drivhusgasserne har en afkølende virkning på jordoverfladen. Al den solindstråling, som nu absorberes i atmosfæren eller reflekteres af skyerne, ville jo i stedet ramme jordoverfladen og opvarme denne.

   • Carsten Sejrbo Nielsen

    Undskyld, sidste sætning skulle selvfølgelig lyde:
    Uden drivhusgasserne ville al den solindstråling, som nu absorberes i atmosfæren eller reflekteres af skyerne, jo i stedet ramme jordoverfladen og opvarme denne.

 3. Jens elkjær

  Forståeligt eller ej – er det afbalanceret eller biased?

 4. Karin Egede

  Har lige set Ørsteds Børnebog, som jeg faktisk finder Super God, fordi den IKKE taler ned til Børnene, men Oplyser på en Forståelig måde, uden al den åh så søde indpakkede pladdersnak, som børn faktisk kan tage mere skade af, end at få Sandfærdig Videnskabelig Oplysning! – Hvilket jeg, Apropos, som autodidakt kunstner/idémager går ind for, med min GeoSciArt kunstinstallation på 10 tons Kridt fra Stevns Klint,”Klimavartegn” fra Cop15 i 2009/Vartov/Rådhuspladsen, med reference til Fiskeleret i Stevns Klint, som vidner om et ca. 63 mio år gammelt Meteornedslag, med dramatiske Klimaforandringer til følge og kunstinstallationen “Isbræ”- symbol på Danmarks tilblivelse, ved ESOF2014-Science in the City på Carlsberg og ved Den Sorte Diamant/Det Kgl. Bibliotek, skabt af 20 tons Koralkalksten fra Faxe Kalkbruds ca. 63 mio år gamle Fossile Koralrev, som både Børn og Voksne betragtede med nysgerrighed. Fordi i Faxe Kalkbrud, kan Børn, med stor glæde og gavn, gå på Fossiljagt og med egne øjne erfare, at der altid har været Klimaforandringer i hele Moder Jords Evolutionære Eksistens. Børn er Videbegærlige!!!

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Jo det er godt lavet, men en række oplysninger er faktuelt forkerte i en alarmistisk retning

   • Karin Egede

    Hvad finder du alarmistisk i forhold til, det er en godnathistorie for børn, som vel skal kunne få børn til at stille spørgsmål, der får den voksne til at tænke sig om?

    • Karl Iver Dahl-Madsen

     At materialet er fyldy med grove alarmistiske fejl og overdrivelser som f.eks. at vi skal bruge 4 jordkloder for at opretholde vores gode liv.

     • Det nytter ikke at blive ved at lukke øjne og øre, når Naturen Kalder på Samarbejde, og forsætte Menneskelig Destruktiv Adfærd, både med Luftforurenende og alt Ødelæggende Krigsførelse i andre Urgamle Kulturers lande, hvor lille, måske Dumsmarte, Danmark lader sig manipulere til at deltage både i Mellemøsten, Afghanistan og Afrika. Og her til lands planlægges udvidelse af Kastrup Lufthavn, så flere fly kan Buldre og Luftforure vort Luftrum. Hvad foregår der? Vi skal lære at Forny os i Pagt med Naturen……eller Flytte til andre Planeter…..Ja, Sandhed er ilde hørt, men hellere det, end at forblive evigt Uvidende.

     • Karl Iver Dahl-Madsen

      Du kommer med en masse negative udokumenterede påstande om jordens tilstand. Jorden og menneskene får det stadigt bedre. Så slap bare af og nyd livet. Læs her om emnet

     • Slap af, siger Du, ja, jeg nyder Livet og Naturen! Men sjovt nok, så har jeg faktisk lige fulgt Life Stream fra Universitetet i Århus om “Luften vi indånder”, alle de partikler, der gør skade og etc., så måske skulle Du og I alle lytte mere Åbenhjertet til Videnskaben.
      Jeg, for min part, med interesse for GeoSciArt, forstår måske at fortolke Videnskaben på min egen måde, i forhold til egne erfaringer, opvokset på en gård på Sjælland, og fra Naturen i de lande, jeg har været bosat, specielt Australien, USA og Mexico, samt det faktum, at det ca. 63 mio år gamle, Fossile Koralrev som ses i Faxe Kalkbrud, hvorpå Danmark, groft sagt, er skabt af smeltevandsaflejringer fra den Scandinaviske Isbræ for bare ca. 16.700 år siden, hvilket i min optik er bevis på, at der altid har været dramatiske Klimaforandringer i hele Jordklodens eksistens!? Hvad er galt ved at gøre opmærksom på det?
      Børn er Videbegærlige, og det er op til os voksne at Hjælpe dem på rette Vej i tilværelsen, til at Børn kan få en relevant Uddannelse og Mulighed for Selv at Vælge…….hvad de vil lade sig overbevise om, for derved at kunne skabe sig en Tryg, Indholdsrig og Lykkelig Tilværelse, med Gensidig Respekt mellem Køn og Etnisk Oprindelse, samt i Pagt med Naturen!!!

     • Karl Iver Dahl-Madsen

      Partikler i luften har bare ikke noget med klimaændringer at gøre, og er et meget lille problem i de rige lande. Kan let og billigt løses med røggasrensning.
      Ja børn er nysgerrige og videbegærlige, derfor er det næsten en dødsynd at fylde dem med alarmistiske løgne.

     • Hvad er det, du helt konkret mener, som er alarmistiske løgne???

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*