Ledere

BLIV MEDLEM

 • Af Karl Iver Dahl-Madsen

Med fin hjælp fra gode kræfter, advokat Ib Ulstrup, som har gennemarbejdet vores vedtægter, Anders Madsen, som har hjulpet med at opsætte vores medlemssystem og vores kasserer Ulla Kokfelt, som har overvundet hvidvaskningsloven og skaffet os en bankkonto, er vi nu klar til at tegne kontingenter.

Bær over med os, hvis der skulle vise sig nogen startvanskeligheder, og skriv eller ring, hvis I støder på nogen.

Foreningen Klimarealisme er stiftet af de første medlemmer, som er den nuværende bestyrelse. Vi påtænker at holde den første ordinære Generalforsamling i følge vedtægterne senest den 15/3 2020. På samme tid og sted vil der blive afholdt en minikonference med nogle små korte foredrag om foreningen og klimaet.

I 2020 regner vi med at afholde en egentlig klimakonference efter svensk og norsk forbillede.

 

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

20 Comments

 1. Klavs heldorf

  Hej
  Jeg vil gerne støtte op, og blive medlem.

  Hilsen
  Klavs

 2. Karin Egede

  Har forsøgt 3 gange med registrering, kurv og betaling – men mislykket, fordi jeg ikke kan logge ind helt til sidst? Hvordan gør man det?

  • Frank Ewald Lansner

   Hej Karin, jeg har lidt svært ved at genskabe fejl, er det muligt at sende screenshots af forløbet?
   Worst case tror jeg vi kan oprette dig manuelt 🙂
   Send evt. til FEL@NNIT.COM

   Bedste hilsner, Frank

 3. Ja, links til at blive meldt ind virker da – men indlysende er de bestemt ikke. Det virker nærmest, som om medlemsskab betragtes som “den hellige gral”, der skal beskyttes så godt som muligt, så ingen bliver medlemmer sådan lige uden videre…:-). – Hvorfor dælen er der ikke bare et direkte link/menupunkt i menubjælken øverst?
  Og så vil jeg da gerne vide, om jeg med en kontingentbetaling får adgang til “eksterne” artikler i andre blade. Jeg læste forleden hos min mekaniker Krügers fremragende kronik om klimadata i Australien, som er bragt som abonnementsartikel i JyllandsPosten. – Den ligger der her på siden link til – men jeg gider ikke først betale kontingent for foreningen her for derefter stadig evt. også at skulle købe abonnementer på de aviser, skribenterne evt. får trykt deres artikler i. – Det rækker min pension altså ikke til…..

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Hej Helge
   Vi ser på om vi kan gøre det enklere. Og det skal da være så nemt som muligt. Vi vil gerne have mange medlemmer.
   Desværre kan vi ikke gøre ret meget ved “betalingssider”. Nogen gange får vi lov af forfatteren til at bringe artiklen i sin helhed.
   Med venlig hilsen
   Karl Iver

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Så nu skulle det være enklere, prøv lige igen

 4. Frank Ewald Lansner

  Hej Henrik,

  Tak for interessen!
  Man kan bruge linket bag ordene “tegne kontinenter” i 3´ie linie eller
  https://klimarealisme.dk/shop/

  Bedste hilsner, Frank

 5. Henrik Fougt

  Har nu prøvet tre gange på at finde et sted at melde mig ind. Kan desværre konstatere, at jeg er for dum . Måske I kunne gøre det lidt mere enkelt blive medlem?

 6. Carsten Steno

  jeg kan ikke finde den kurv, hvor jeg skal betale for medlemskab.

 7. Oluf Johnsson

  Karl-Iver Dahl Madsen:
  1) Jeg savner stadig info om kontingent. Køber ikke “katten i sækken”. Vi skal vide, hvad prisen er forinden tilmelding, selvfølgelig. 🙂
  2) Selvom der er dobbelt så langt fra Kbhvn til Jylland som omvendt = Det er dobbelt så svært at få københavnere til det mørke Jylland, som det er at få jyderne til Kbhvn, så er det jo pga “toldmuren” på Storebælt og de hysteriske priser på selv simple overnatningsmuligheder og forplejning en betragtelig merudgift at rejse til/fra Kbhvn herfra – selv vandrehjem er ikke gratis etc. Det bør I betænke mht mødesteder. Der findes overordentlig mange steder til møder og konferencer med alt tilhørende udstyr vest for Storebælt, og da nu Holger Danske er flyttet til Kontinentaldanmark, fordi han har opgivet Djævleøen med folk og fæ, såe … tænk lige over det! 🙂 Lidt ligelig fordeling, jatak!

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Jeg forstår stadig ikke dine spørgsmål. Kontingentprisen står jo klart oplyst på tilmeldingssiden.

 8. Oluf Anders Johnsson

  Karl- Iver. Har I nogen ide om kontingent … og den geografiske spredning. Som du skal vide, er der dobbelt så langt fra København til Jyllansd som omvendt! 🙂

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Jeg forstår ikke helt dine spørgsmål? mht. geografisk spredning regner vi med at lave lokalfd. på et tidspunkt

 9. Hans Henrik Hansen

  “I 2020 regner vi med at afholde en egentlig klimakonference efter svensk og norsk forbillede” – god idé, men bemærk, hvad der netop er hændt i Tyskland:
  “The latest free speech suppression and intimidation has unfolded in Munich: The 13th International Climate and Energy Conference, sponsored by the European Institute for Climate and Energy (EIKE) and CFACT, has seen its contractual agreement torn up, and the event was booted out of the conference facility at the last minute…”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*