Ledere

BLIV MEDLEM af Klimarealisme

 • Af Karl Iver Dahl-Madsen

Med fin hjælp fra gode kræfter, advokat Ib Ulstrup, som har gennemarbejdet vores vedtægter, Anders Madsen, som har hjulpet med at opsætte vores medlemssystem og vores kasserer Ulla Kokfelt, som har overvundet hvidvaskningsloven og skaffet os en bankkonto, er vi nu klar til at tegne kontingenter.

Bær over med os, hvis der skulle vise sig nogen startvanskeligheder, og skriv eller ring, hvis I støder på nogen.

Foreningen Klimarealisme er stiftet af de første medlemmer, som er den nuværende bestyrelse. Vi påtænker at holde den første ordinære Generalforsamling i følge vedtægterne senest den 15/3 2020. På samme tid og sted vil der blive afholdt en minikonference med nogle små korte foredrag om foreningen og klimaet.

I 2020 regner vi med at afholde en egentlig klimakonference efter svensk og norsk forbillede.

Del på de sociale medier

10 Comments

 1. Hans Henrik Hansen

  “I 2020 regner vi med at afholde en egentlig klimakonference efter svensk og norsk forbillede” – god idé, men bemærk, hvad der netop er hændt i Tyskland:
  “The latest free speech suppression and intimidation has unfolded in Munich: The 13th International Climate and Energy Conference, sponsored by the European Institute for Climate and Energy (EIKE) and CFACT, has seen its contractual agreement torn up, and the event was booted out of the conference facility at the last minute…”

 2. Oluf Anders Johnsson

  Karl- Iver. Har I nogen ide om kontingent … og den geografiske spredning. Som du skal vide, er der dobbelt så langt fra København til Jyllansd som omvendt! 🙂

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Jeg forstår ikke helt dine spørgsmål? mht. geografisk spredning regner vi med at lave lokalfd. på et tidspunkt

 3. Oluf Johnsson

  Karl-Iver Dahl Madsen:
  1) Jeg savner stadig info om kontingent. Køber ikke “katten i sækken”. Vi skal vide, hvad prisen er forinden tilmelding, selvfølgelig. 🙂
  2) Selvom der er dobbelt så langt fra Kbhvn til Jylland som omvendt = Det er dobbelt så svært at få københavnere til det mørke Jylland, som det er at få jyderne til Kbhvn, så er det jo pga “toldmuren” på Storebælt og de hysteriske priser på selv simple overnatningsmuligheder og forplejning en betragtelig merudgift at rejse til/fra Kbhvn herfra – selv vandrehjem er ikke gratis etc. Det bør I betænke mht mødesteder. Der findes overordentlig mange steder til møder og konferencer med alt tilhørende udstyr vest for Storebælt, og da nu Holger Danske er flyttet til Kontinentaldanmark, fordi han har opgivet Djævleøen med folk og fæ, såe … tænk lige over det! 🙂 Lidt ligelig fordeling, jatak!

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Jeg forstår stadig ikke dine spørgsmål. Kontingentprisen står jo klart oplyst på tilmeldingssiden.

 4. Carsten Steno

  jeg kan ikke finde den kurv, hvor jeg skal betale for medlemskab.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*