Klimarealisme i medierne

Politisk ukorrekt professor mister sin stilling

Dr. Susan Crockfords forskning viser, at isbjørnene har det godt og ikke trues af klimaændringerne.

Dr. Susan Crockford har de sidste 15 år været adjungeret professor ved University of Victoria i Canada, men i maj i år afviste universitetet at forny kontakten med hende. Det var, et par måneder efter at hun udgav et studie med titlen ”The Polar Bear Catastrophe That Never Happened” – hvori hun dokumenterede, at der findes mellem 22.000 og 31.000 isbjørne i Arktis, i modsætning til den udbredte opfattelse at populationen af isbjørne var faldet til blot et par tusinde.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

  1. Karin Egede

    Så flot videnskabeligt resultat, var der måske en mandlig kollega, der ville ønske han var kommet frem til, så ud med Susan?
    Vi mennesker kan lære meget af Isbjørnene, der på godt og ondt tilpasser sig Klimaet. Tænk bare på de stakler, der er kommet for nært ved Mennesket, som tager deres naturlige føde og…….så er det bedre for en Isbjørn at drage så langt væk som muligt, så kun en kyndig Videnskabsperson ved, hvor og hvor mange der er……

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*