Klimarealisme i medierne

Vi skal have mest miljø og klima for pengene – ikke bare god følelse i maven

Jeg tror, at de fleste efterhånden er klar over, at klima- og miljøkrisen er en af de største, hvis ikke den største, udfordring verden står over for lige nu. Vi ved ikke præcis, hvornår og hvordan det vil ændre verden, men vi ved, at det vil den.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

4 Comments

 1. Jorn Hodal

  Måske lidt bombastisk, men jeg forstår dig godt. Var det forresten ikke på tide at man fik adskidt klima og miljøproblematikken?

 2. Frede Hansen

  Kanon velskrevet kommentar – sådan !

 3. Oluf Johnsson

  Jacob Jensen (V) Klimaordfører:
  Denne udmelding er mig lidt for simpel. Hvad vil ændre sig så drastisk. Hvilke realiteter bygger din udtalelse sig på? Det politiske strategi en voldsomt drastisk CO2 reduktion på 70% (i forhold til 1990), 1 mio elbiler i Danmark til den tid er aldeles urealistisk og set i klimasammenhæng totalt forfejlet, som dansk energipolitik har været nu i snart 50 år, fordi vore borgerlige partier ikke har fattet, ikke været vågne nok til at se bag om og lighederne mellem atom-kampagnerne i 60-70 erne og Kilahysteriet, klimahykleriet i denne tid, endsige rygrad til at sætte sg igennem overfor den socialistiske ortodoksi, som nu igen viser sit grimme fjæs. Årsagerne er mange, men faldet i basal lærdom ikke blot i de naturvidenskabelige fag, den almene dannelse også i de humanistiske, områderkulturelle og miljøpolitiske områder hører til de centrale forringelser. Hvem sidder på diverse NGOer inden for dit område eksempelvis? Det gør gamle betonkommunister iklædt Enhedslistens banner. Det er denne fordummelse vi skal til livs. Og det tager desværre nok mindst en generation at vende skuden. Så hvordan kan vi råbe jer med jeres kortsigtede 4-årige horisont på Tinge op? Hvor er de borgerlige politikere, der brænder for de “klassiske borgerlige dyder” blevet af – dem der tænker strategisk langsigtet? Der er ingen hurtige fix, der kan løse alle problemer, men alle de udannede og uvidende borgere m/k samt de unge, der knap nok har smidt sutten, lader sig forblænde af dette skuespils charlataner. For når blot “vi” er mange nok, har “vi” ret, og så behøver “vi” ikke bekymre os mere om det, for det tager vores bedrevidende ideologer sig af. Men I politikere er så rystende bange for at tone rent flag. I stedet lefler I for populismens laveste fællesnævner. Resultatet er, at vort frie, åbne samfund forstener i betonsocialistiske samfund styret af den venstreorienterede elite. Skatterne stiger til uanede højder uden, at vort samfund opnår det, de og I tror mht. klima- og miljøforbedringer. Men til den tid er vi nok under mulde de fleste af os, så who cares?

 4. Ian Ditlevsen

  “Hvis man gentager noget tilpas mange gange, bliver det til virkelighed”, men det er ikke det samme, som at det er rigtigt.

  Det skræmmende her er i virkeligheden, at den såkaldte konsensuspåstand har fået verdens ledere til helt at glemme al sund fornuft og lade sig manipulere til en totalitær ensretning af tankegangen.

  Det håbløse fokus på CO2 spænder i øvrigt ben for egentlige miljømæssige tiltag, herunder lægger et unødvendigt beslag på de resourcer, der kunne bruges på udvikling af mere samfundsnyttige og relevante foranstaltninger.

  Det afsporer desværre nok synet på kommentaren, at jeg henviser til Lomborg, og hvad han har forsøgt at argumentere for.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*