Klimarealisme i medierne

Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

 • For et par uger siden skrev vi på ing.dk om det australske forskningsmedie The Conversation, som trods sit navn har valgt at lukke debatspalterne for folk, der betvivler, at den globale opvarmning er menneskeskabt. LINK:

Artiklen skabte helt forventeligt en lang debattråd på ing.dk. Også vores spalter har jævnligt indlæg fra debattører, som ser bort fra den videnskabeligt brede konsensus om, at menneskets udledning af CO2 til atmo­sfæren er med at rykke balancen i Jordens klimaregnskab. I stedet peger de igen og igen på de samme få studier, der sætter spørgsmålstegn ved enkeltdele af den ellers overbevisende samlede klimaforskning, og konkluderer, at det hele så må være pure opspind, og at vi hverken kan eller skal forsøge at modvirke klimaforandringerne.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

2 Comments

 1. J. Rasmussen

  DEN SÅKALDTE “VIDENSKABELIGE KONSENSUS” EKSISTERER IKKE-
  ENGANG VAR DER VIDENSKABELIG KONSENSUS OM, AT SOLEN DREJEDE RUNDT OM JORDEN, SOM I ØVRIGT VAR FLAD –
  I RIGTIG VIDENSKAB TROR MAN IKKE………MAN TVIVLER OG STILLER SPØRGSMÅL OG UDFORDRER NY FORSKNING MED ARGUMENTER OG MODARGUMENTER….HELE TIDEN –

 2. Der er så at sige ingen DATA, der underbygger, at vi står foran en klimakrise.
  Havstigningstakten er uændret (når man undtager de manipulerede data).
  Ny forskning viser, at IPCC massivt overvurderer CO2 indflydelsen på globale temperaturer og massivt undervurderer solens indflydelse.
  Fra en nylig forskningsrapport:
  ”The solar contribution to the energy that enters the oceans is larger than from TSI alone by
  almost an order of magnitude”…….. (d.v.s. ca. ti gange større…….!!)
  CO2 kan ikke være årsag til havstigningerne, da de begyndte hundreder af år FØR vor industrielle tidsalder, med et noget mindre CO2 indhold i luften.
  Der er titusindvis forskere, fysikere, Ph.d.’ere o.s.v. der er helt uenige med IPCC’s krystalkuglevisioner; men p.g.a. IPCC’s uigennemskuelighed, uimodtagelighed for kritik og spørgsmål, er det dem umuligt at trænge igennem og IPCC besvarer ikke kritik med ærlige,
  saglige argumenter, men med påstande ingen kan kontrollere er sande.
  Efter min mening er IPCC en giftig rotterede af selvsupplerende, indforståede og småkorrupte bureaukrater, der har forstået, at de skal “holde gryden i kog” for at vedligeholde deres fede lønninger og deres mange luksusrejser rundt til verdens eksotiske steder, hvor de kan lide at holde møder og klappe hinanden på skuldrene i deres rørende konsensus.
  Imens ser vi vore medier være konfliktsky og feje medløbere.
  Hvad vil de gøre, når det om måske ikke så mange år, viser sig, at de har taget grueligt fejl og der er brugt milliarder af skattekroner på fuldstændig formålsløse tiltag?
  Da håber jeg og mange andre, at de vil blive stillet til regnskab for deres snyd og bedrageri.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*