Debatindlæg

Radio Rollo giver plads til klimarealistiske synspunkter

 • Dette er et debatindlæg på Klimarealisme. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning.

Bragt af Karl Iver Dahl-Madsen

Radio Rollo i Faxe er så venlig at tilbyde at plads til et klimarealistisk program. Et tilbud Klimarealisme bør tage imod med kyshånd.

Af Henrik Kazzie Ørbæk, lokalradiochef

Jeg hører altid her i gruppen, at hovedparten af medier er med på bølgen om at Greta har ret eller næsten ret eller ..

Ja, I ved hvad jeg mener ..

Jeg sidder som chef på en lille lokalradio i Faxe – som er landsdækkende via internettet og da jeg ofte er af samme mening som min ven Kent Jens Fagerlund Carlson – der er aktiv her i gruppen – tænkte jeg, at det kunne være sundt og godt om Danmark fik et medie, der gik mod strømmen i denne eskalerende klima idiotiske debat.

Derfor vil jeg godt tilbyde 1 eller 2 person fast sendetid på radioen – en gang om uge i en time eller 2, hvor der snakkes klima.

Jeg har dog hverken selv tid eller viden til at kunne lave et program af denne art – men sjovt kunne det være hvis Radio Rollo (som radioen hedder), kunne være med til at gøre en forskel i klimadebatten – så danskerne rent faktisk kunne få tingene fra mere end en side.

2500 medlemmer i denne gruppe bør kunne finde en eller 2 personer, som kunne tænke sig at prøve denne ide – og som har viden nok, samt kan referere til videnskabsmænd m.m. der går mod strømmen.

Hvad siger I – synes I om ideen og er I friske ??

(Lad være med at tænke, at Faxe er langt væk – teknikken gør, at man blot behøver en computer og et headset, for at sidde hvor som helst i verden – for at lave radio et hvilket som helst andet sted i verden) 

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

5 Comments

 1. Karin Egede

  Ja…..Der er alt for mange, der, i min autodidakte kunstner optik, vender det døve øre til eller ikke forstår at 2×2 er 4, når Naturvidenskabsfolk kan dokumentere, at Solen er og har altid været vor Klimatiske Tidsmaskine, i et Naturligt samspil med Månen, Magnetisme, Meteornedslag, Vulkansk aktivitet, Jordskælv og Vandmasser etc.:
  https://videnskab.dk/naturvidenskab/arktis-smelter-over-100000-gamle-planter-dukker-frem-under-isen

 2. Otto Støver

  Henrik det er ikke bare danskene som aldri har fått debattert klimaet fra “mere end en side”. Det har faktisk ikke noe sted på jorden vært en åpen vitenskapelig debatt der begge sider fikk legge frem sine synspunkter. Dette faktum bruker jeg ofte i debatter når de som tror på klimasaken hevder at de tror på vitenskapen og at 97% av forskerne er enige. Jeg harselerer med dem og sier at det er jo merkelig at selv med 97% av forskerne som endatil hevder at de kan vitenskapelig bevise klimatrusselen 99,99%, så våger altså ingen fra klima alarm siden å møte til debatt. De burde jo enkelt ha knust argumentene til de skeptiske forskerne.

  Har noen hørt om en advokat, politiker, aktivist, forsker osv som var sikker på å knuse argumentene til motstanderen som IKKE ville stille opp i en åpen debatt og gjøre nettopp det? Nei selvsagt ikke, for så dum er det ingen som er. Nei saken er at de klimafrelste forskerne vet at det er deres argumenter som blir knust. Og da drar de med seg en mengde aviser, politikere, journalister og en masse jobber med “klima”i stillingsnavnet. Da raser hele korthuset sammen. Men verden går videre og vi andre kan konsentrere oss om virkelige problemer i stedet for innbilte. Det er nok å ta av.

 3. Allan Gorm Larsen

  Lyder som en god ide som alternativ til det eventyrlige sludder om klimaet, som MSM normalt fylder os med. Ejer en internet radio, så muligheden for aflytning skulle være til stede.
  Vejret, som det er i dag ligner, synes jeg, til forveksling det vejrlig, jeg som barn oplevede.
  Regnvåde somre, varme, tørre somre blandet med hinanden.
  Måske er vintrene en anelse mildere end dengang, men ellers er der ikke den store forskel.
  Jeg er årgang 1949.

 4. Karin Egede

  Super god ide, Henrik Kazzie Ørbæk, Radio Rollo, specielt fordi der i Faxe Kalkbrud, med udsigt fra GeoMuseum Fakse, kan ses noget af det ca. 63 mio år gl. Fossile Koralrev, hvorpå Danmark, groft sagt, er blevet skabt af smeltevandsaflejringer fra den Skandinaviske Isbræ for bare ca. 16.750 år siden og dermed, udover det faktum at nabo Stevns Klint med Fiskeleret, vidner om Meteornedslag i Mexico for ca. 66 mio år siden, med dramatiske følger – beviser disse konkrete Geologiske forekomster, at der altid har været dramatiske Klimaforandringer i hele Moder Jords eksistens, med Solen og Månen, frit svævende i det Magnetiske Univers, hvor nogle af os små mennesker har fået storhedsvanvid, hvis vi tror, vi kan Tæmme Naturen, istedet for at lytte til Naturvidenskaben og se sandheden i øjnene, bl.a. med Darwins Briller…….og etc.
  Nyd nu livet nu og lad os tage ved lære og lære at tilpasse os, på basis af Viden, ganske som Fugle, Fisk, andre dyr og vore Forfædre altid har været Klima-Nomader i et omskifteligt klima på Jordkloden.
  Held og Lykke med jeres Radio program i Fakse!!!

 5. Erling Petersen

  Det er et fremragende tilbud, som klimarealisme.dk naturligvis må sige tak for.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*