Klimarealisme i medierne

Klimakamp er frihedskamp

 • Morten Messerschmidt, klimaordfører for Dansk Folkeparti.
  Artikel i WeekendAvisen 27. SEPTEMBER 2019
  LINK

Jeg kan ikke forestille mig nogensinde at opgive at have min egen bil eller spise bøf, når jeg har lyst. For mig er det ikke bare livskvalitet. Det er frihed. I 200 år har det industrielle samfund udviklet og skabt stadig flere og bedre valgmuligheder for dets indbyggere.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

 1. Erling Petersen

  Jeg er ganske enig med dig! Klimahysteriet passer perfekt for de røde. Efter Sovjetunionens sammenbrud, kan ”fællesskabet” ikke længere bruges som begrundelse for at give alt magt til politikerne og centraladministrationen. Og her passer ”Klima” perfekt. Men tilsyneladende er det også lykkedes for de klimafrelste, at overbevise dig om, at det er nødvendigt med en grøn omstilling. Du glemmer, at atmosfæren behøver CO2 for at planterner kan gro, og vi kan producere mad til jordens stigende befolkning. Det kan du læse mere om her https://klimarealisme.dk/2019/05/18/jorden-bliver-groennere/

  Du og andre borgerlige accepterer ikke, at omstillingen til det grønne må koste arbejdspladser og velfærd for danskerne. Men vi ved jo alle at det ikke er muligt! Hvis ikke det var dyrere at producere grøn el end at producere el med fossile brændsler, så ville alle jo gøre det uden, at vi behøvede at lave klimalov og en lang række styringsmidler for energisektoren.

  Under de gældende forhold og et godt stykke ud i fremtiden er kernekraft eneste mulighed for at erstatte fossile brændsler, ude at det koster arbejdspladser og velfærd. Indrøm det dog! Det er ikke det samme, som at centraladministrationen ikke kan producere regnestykker, som viser det modsatte.

  Og jeg frygter, at det vil være på baggrund af sådanne fantasi-regnestykker at hele folketinget stemmer for de næste grønne projekter. Skulle det så senere vise sig, at det kostede velfærd, så er det jo for sent. Møllerne er opstillede. Og vi vil aldrig kunne dokumentere, hvad en mindre grøn forsyning ville have kosted, for den blev jo aldrig bygget. Og danskerne betaler regningen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*